Libnet.ro
UNICEF

05:00

Radu Banciu, despre fuziunea prin absortie a PP-DD de catre UNPR: Ultimele elemente din PP-DD s-au alaturat partidului patriotilor, acestui UNPR care reuseste mai mult decat sa supravietuiasca (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, despre fuziunea prin absortie a PP-DD de catre UNPR: Ultimele elemente din PP-DD s-au alaturat partidului patriotilor, acestui UNPR care reuseste mai mult decat sa supravietuiasca (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu despre fuziunea PP-DD cu partidul lu Gabriel Oprea, UNPR. UNPR a fuzionat cu ultimele oase, ce mai ramasese din PP-DD. in momentul de fata, PP-DD nu mai. continuă pe B1

Radu Banciu, despre atentatul de vineri, din Franta: Un arab si-a decapitat patronul in plin Ramadan pentru ca lor asa le cere fundamentalismul islamic, sa atace. Hollande aproape ca lacrima la televiziune (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu despre atentatele care au avut loc in Tunisia si Franta. in ceea ce priveste turistii impuscati in vacanta, Banciu spune ca aceasta situatie a dus.

Partidul UNPR va fuziona cu PP-DD

Gabriel Oprea, presedintele UNPR, a anuntat astazi fuziunea prin absorbtie cu PP-DD, precizeaza mai multe surse din presa.

Radu Banciu, amintiri din armata: Venea duminica maiorul Voicu in izmene. Ne lua pe toti deodata de zici ca erau astia, arabii, care intra pe cate o plaja si trag in timp ce vorbesc la telefon

Rabu Banciu a vorbit in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu despre proiectul de lege privid stagiul militar voluntar initiat de deputatul PSD Ninel Peia si sustinut de Mircea Dusa. Mircea Dusa vrea sa.

UNPR a fuzionat prin absorbtie cu PP-DD. Gabriel Oprea: UNPR este un partid al usilor deschise

Presedintele UNPR, Gabriel Oprea, a anuntat luni fuziunea prin absorbtie cu PP-DD si a aratat ca partidul pe care il conduce este un partid al usilor deschise.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2546 seconds )