Libnet.ro
UNICEF

18:30

Radu Banciu nu se dezminte: Simona Halep este o tarancuta, Maria Sarapova e o lady

Adevărul Adevărul,
Radu Banciu nu se dezminte: Simona Halep este o tarancuta, Maria Sarapova e o lady

Radu Banciu vorbeste despre Simona Halep in stilul care l-a consacrat, nefiind impresionat de performantele noului numar trei in ierarhia mondiala a tenisului feminin. continuă pe Adevărul

Radu Banciu, despre Simona Halep: O tarancuta! Maria Sharapova e o lady, parvine din alta lume, este o vedeta si o frumusete

Comentatorul TV Radu Banciu a abordat, duminica seara, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu, difuzata de B1 TV, subiectul finalei de la Roland Garros, facand o comparatie intre romanca Simona Halep si.

Radu Banciu, despre Simona Halep: Nu a reusit nici o isprava, nu a avut adversare. Cand te intalnesti numai cu jucatoare de la locul 18 in jos, e normal sa le bati (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in stilul sau caracteristic calificarea Simonei Halep in finala de la Roland Garros. Fara a-i diminua meritele pentru victoriile obtinute pana acum, Banciu a tinut sa treaca in revista.

Radu Banciu, despre Simona Halep: Nu a reusit nici o isprava, nu a avut adversare. Cand te intalnesti numai cu jucatoare de la locul 18 in jos, e firesc sa le bati (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in stilul sau caracteristic calificarea Simonei Halep in finala de la Roland Garros. Fara a-i diminua meritele pentru victoriile obtinute pana acum, Banciu a tinut sa treaca in.

Presedintele Federatiei Romane de Tenis: Simona Halep este o sportiva cu care ne mandrim

Presedintele Federatiei Romane de Tenis, George Cosac, a declarat, duminica, la sosirea jucatoarei Simona Halep la Bucuresti, ca aceasta a facut fericita o tara intreaga prin performanta realizata la.

Presedintele Federatiei Romane de Tenis: Simona Halep este o luptatoare desavarsita

Presedintele Federatiei Romane de Tenis, George Cosac, a felicitat-o pe Simona Halep pentru rezultatele exceptionale de la turneul Roland Garros. Am vazut sute de romani foarte fericiti ca o romanca ii re.

Simona Halep, despre finala cu Maria Sharapova: Nu vreau sa o las pe ea sa conduca jocul

Simona Halep se afla la doar un meci distanta de realizarea unui mare vis, castigarea turneului de Grand Slam de la Roland Garros. Jucatoarea noastra o va intalni in finala competitiei pe Maria Sharapova. Nu vreau sa o las pe ea sa conduca jocul. Pentru mine e important sa fiu agresiva, a punctat Simona inainte de marele meci.

10 lucruri de stiut despre finala Halep-Sharapova: Sharapova nu a pierdut niciodata in fata lui Halep; Indiferent ca pierde sau castiga in finala, Simona Halep este locul 3 in ierarhia WTA

Simona Halep s-a calificat, joi, in finala turneului de la Roland Garros, jucatoarea noastra eliminand-o pe Andrea Petkovic 27 WTA, din Germania), dupa o partida care a durat o ora si 30 de minute. n ultimul act al competitiei, Halep o va intalni, sambata, pe Maria Sharapova. WTA Tennis a realizat o lista cu cele mai importante lucruri care trebuie stiute despre finala de sambata de la Roland Garros.

Game, set, match! SIMONA HALEP, noua mare campioana a Romaniei in sport. Va ajunge pe locul trei MONDIAL in tenis

Game, set, match! Simona Halep este in finala de la Rolland Garros, iar Romania are o noua mare campioana in sport. Halep s-a calificat in prima ei finala de Grand Slem dupa un meci castigat in fata Andreei.

Simona Halep: Este un moment pe care nu il voi uita niciodata

Au fost doua saptamani incredibile pentru mine, un turneu incredibil, ma bucur ca ati venit in fiecare zi sa ma sussineti, va multumesc tuturor pentru asta, in special romanilor mei, a spus Simona Halep la festivitatea de premiere.

Finala de la Roland Garros: Simona Halep, invinsa de Maria Sarapova in trei seturi, dupa trei ore de joc

Simona Halep si Maria Sarapova au oferit o finala admirabila la Roland Garros. Rusoaica s-a impus extrem de dificil, cu 6-4, 6-7, 6-4.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )