Libnet.ro
UNICEF

07:16

Game, set, match! SIMONA HALEP, noua mare campioana a Romaniei in sport. Va ajunge pe locul trei MONDIAL in tenis

Antena3 Antena3,
Game, set, match! SIMONA HALEP, noua mare campioana a Romaniei in sport. Va ajunge pe locul trei MONDIAL in tenis

Game, set, match! Simona Halep este in finala de la Rolland Garros, iar Romania are o noua mare campioana in sport. Halep s-a calificat in prima ei finala de Grand Slem dupa un meci castigat in fata Andreei. continuă pe Antena3

Simona Halep, un MIRACOL si un munte de MODESTIE de la care ar trebui sa invatam. Sute de mesaje pe adresa de mail simona@antena3.ro

Milioane de romani sunt alaturi de Simona Halep, noua campioana a sportului romanesc. Aceasta a avut un parcurs spectaculos la Roland Garros, fiind de neinvins pe parcursul concursului. Sambata, de la ora 15:00,.

Simona Halep e in finala la Roland Garros si devine numarul 3 mondial. Prima jucatoare dupa 7 ani care ajunge in finala fara sa piarda vreun set! Finala: sambata, ora 16:00

Simona Halep a reusit o performanta uriasa si s-a calificat joi in finala de la Roland Garros, acolo unde poate deveni cu adevarat uriasa in cazul in care o va bate pe Maria Sharapova da, la fel ca si pana acum, in doua seturi). Jucatoarea noastra va disputa, sambata de la ora 16:00, finala turneului si se afla pentru prima oara in cariera intr-o asemenea faza la un Mare Slem. Calificarea in ultimul act la French Open a dus-o pe locul 3 mondial, asa cum v-am anuntat in premiera de acum doua saptamani, atunci cand totul parea doar o nebunie. Halep si-a asigurat un cec de 825. 000 de euro pentru calificarea in finala, iar daca va castiga turneul va primi 1,65 milioane de euro. Meciul continua pe Forum, acolo unde s-au scris peste 1. 200 de mesaje doar pe turneul de fete de la Roland Garros.

Ce spune PRIMUL antrenor al Simonei Halep despre sportiva: Se vedea ca va ajunge o mare CAMPIOANA

Simona Halep este un supertalent, iar tenisul i se potriveste ca o manusa. O spune unul dintre primii ei antrenori de la Constanta, cel care i-a indrumat primii pasi in tenisul de performanta. Acesta isi.

Simona Halep: Nu am nimic de pierdut in finala. Sper sa ma pot bucura

Simona Halep, finalista a turneului de la Roland Garros, crede in sansa ei de sambata. in finala nu am nimic de pierdut. Stiu ca va fi un meci greu, ea este o mare campioana. Am jucat impotriva ei in finala .

GAME cu GAME Simona Halep - Andrea Petkovic, semifinale Roland Garros

Simona Halep joaca la aceasta oracontra Andreei Petkovic in semifinalele de la Roland Garros. Meciul are loc pe arena centrala dupa partida Mariei Sharapova, care s-a calificat mai devreme in ultimul act.

Ultimul pas pana la finala si locul 3 mondial. Ce-a declarat Simona Halep dupa cea mai mare performanta din cariera, la un turneu de Mare Slem

Simona Halep s-a calificat miercuri in semifinalele de la Roland Garros, cea mai mare performanta a sa la un turneu de Mare Slem, dupa 6-2, 6-2, cu rusoaica Svetlana Kuznetova. in semifinale, Halep o va intalni joi pe Andrea Petkovici Germania, locul 27 WTA).

Simona Halep a adus cea mai mare audienta a versiunii in limba romana a canalului Eurosport

Semifinala Open-ului Francez, disputata intre Andrea Petkovic si Simona Halep, a stabilit un nou record de audienta medie pentru versiunea in limba romana a canalului Eurosport continuand astfel seria audientelor exceptionale inregistrate pe parcursul competitiei.

Simona Halep, felicitata de Nadia Comaneci

Nadia Comaneci, cea mai mare gimnasta din toate timpurile, a felicitat-o pe Simona Halep, in direct la Antena 3. Felicitari, Simona. Discutam cu Bart despre succesul extraordinar pe care il are si despre fenomenul.

Simona Halep merge in semifinale la Roland Garros. Petkovic, obstacolul spre finala, meciul e azi

Simona Halep a realizat un meci incantator, miercuri dupa-amiaza, contra rusoaicei Svetlana Kuznetsova, 6-2 6-2, si s-a calificat in semifianale la Roland Garros. Ea se afla in premiera in semifinalele unui turneu de Mare Slem. De 17 ani, nici o jucatare din Romania nu s-a mai aflat intre primele patru la un turneu de un asemenea nivel. In semifinale, care se joaca la o zi distanta - joi, dupa ora 17:00, Halep o intalneste pe Andrea Petkovic, ultimul obstacol spre finala asteptata cu Maria Sharapova. O finala care se va disputa sambata si pe care o asteptam cu sufletul la gura, pentru ca Halep se poate califica si poate bate. In cazul in care face pasul in finala, Halep devine locul 3 WTA, asa cum v-am anuntat in premiera inca de acum doua saptamani.

Mats Wilander, fost numar 1 in tenisul mondial masculin: Simona Halep e versiunea feminina a lui Djokovici, nu este nici o limita pentru ea

Fostul mare jucator de tenis Mats Wilander, in prezent analist la Eurosport, a comparat-o pe Simona Halep cu sirbul Novak Djokovici, actual numar 2 in clasamentul ATP, dupa calificarea de miercuri a romancei in semifinalele Roland Garros: Simona este versiunea feminina a lui Novak Djokovici. Joaca foarte bine pe toate suprafetele, are mare incredere in fortele proprii. Ramine prezenta, vrea sa cistige fiecare meci. Nu vad nici o limita pentru ea, a spus Mats Wilander, potrivit GSP.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2817 seconds )