Libnet.ro
UNICEF

05:45

Presedintele Federatiei Romane de Tenis: Simona Halep este o luptatoare desavarsita

Antena3 Antena3,
Presedintele Federatiei Romane de Tenis: Simona Halep este o luptatoare desavarsita

Presedintele Federatiei Romane de Tenis, George Cosac, a felicitat-o pe Simona Halep pentru rezultatele exceptionale de la turneul Roland Garros. Am vazut sute de romani foarte fericiti ca o romanca ii re. continuă pe Antena3

Atmosfera de VIS la Roland Garros pentru Simona Halep. Este o performanta ISTORICA pentru tenisul romanesc din ultimii 17 ani

Numele Simonei Halep este pe buzele tuturor dupa calificarea in semifinala turneului de la Roland Garros. Sportiva din Romania a trecut in doua seturi de rusoica Svetlana Kuzne-tova. Performanta este una istori.

incurajarile campionilor romani pentru Simona Halep

Multe mesaje de sustinere pentru Simona Halep din lumea sportului. Presedintele Federatiei Romane de Tenis, fosti tenismeni dar si ministrul Tineretului si Sportului sunt convinsi ca Simona va castiga finala.

Game, set, match! SIMONA HALEP, noua mare campioana a Romaniei in sport. Va ajunge pe locul trei MONDIAL in tenis

Game, set, match! Simona Halep este in finala de la Rolland Garros, iar Romania are o noua mare campioana in sport. Halep s-a calificat in prima ei finala de Grand Slem dupa un meci castigat in fata Andreei.

Simona Halep va juca astazi in finala de la Roland Garros, cu Maria Sarapova

Jucatoarea de tenis Simona Halep va juca astazi la Paris, in cadrul uneia dintre cele mai importante competitii de tenis, Roland Garros, in finala cu rusoaica Maria and Sarapova, de la ora 16:00 ora locala).

Mircea Badea, despre Simona Halep: Este povestea perfecta de succes

Mircea Badea a vorbit joi despre performanta Simonei Halep, care s-a calificat in finala de la Roland Garros. Foarte tare. Urmeaza meciul cu duduia zbieratoare. Ma bucur, iti dai seama. Nimeni din Romania.

10 lucruri de stiut despre finala Halep-Sharapova: Sharapova nu a pierdut niciodata in fata lui Halep; Indiferent ca pierde sau castiga in finala, Simona Halep este locul 3 in ierarhia WTA

Simona Halep s-a calificat, joi, in finala turneului de la Roland Garros, jucatoarea noastra eliminand-o pe Andrea Petkovic 27 WTA, din Germania), dupa o partida care a durat o ora si 30 de minute. n ultimul act al competitiei, Halep o va intalni, sambata, pe Maria Sharapova. WTA Tennis a realizat o lista cu cele mai importante lucruri care trebuie stiute despre finala de sambata de la Roland Garros.

Simona Halep, calificata in finala de la Roland Garros

Simona Halep s-a calificat in finala de la Roland Garros, dupa victoria in doua seturi, 6 - 2, 7 - 6, in fata nemtoaicei Andrea Petkovici. Pentru Simona, a patra favorita a turneului, este prima finala de .

Simona Halep: Nu am nimic de pierdut in finala. Sper sa ma pot bucura

Simona Halep, finalista a turneului de la Roland Garros, crede in sansa ei de sambata. in finala nu am nimic de pierdut. Stiu ca va fi un meci greu, ea este o mare campioana. Am jucat impotriva ei in finala .

Simona Halep: Vreau sa le multumesc tuturor romanilor care m-au sustinut!

Dupa ce a fost invinsa cu greu de Maria Sharapova in cadrul finalei Roland Garros, Simona Halep a sustinut un discurs emotionant la ceremonia de premiere. Ca o adevarata campioana, Simona Halep si-a.

Simona Halep: Am plans in primele minute de dupa meci, dupa care mi-a revenit zambetul pe buze

Simona Halep a declarat ca a plans in primele minute de dupa finala de la Roland Garros, pierduta in fata Mariei Sarapova. Am plans in primele minute de dupa meci, dupa care mi-a revenit zambetul pe buze.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )