Libnet.ro
UNICEF

01:05

Radu Banciu, despre Simona Halep: O tarancuta! Maria Sharapova e o lady, parvine din alta lume, este o vedeta si o frumusete

B1 B1,
Radu Banciu, despre Simona Halep: O tarancuta! Maria Sharapova e o lady, parvine din alta lume, este o vedeta si o frumusete

Comentatorul TV Radu Banciu a abordat, duminica seara, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu, difuzata de B1 TV, subiectul finalei de la Roland Garros, facand o comparatie intre romanca Simona Halep si. continuă pe B1

Radu Banciu, despre Simona Halep: Nu a reusit nici o isprava, nu a avut adversare. Cand te intalnesti numai cu jucatoare de la locul 18 in jos, e normal sa le bati (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in stilul sau caracteristic calificarea Simonei Halep in finala de la Roland Garros. Fara a-i diminua meritele pentru victoriile obtinute pana acum, Banciu a tinut sa treaca in revista.

Radu Banciu, despre Simona Halep: Nu a reusit nici o isprava, nu a avut adversare. Cand te intalnesti numai cu jucatoare de la locul 18 in jos, e firesc sa le bati (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in stilul sau caracteristic calificarea Simonei Halep in finala de la Roland Garros. Fara a-i diminua meritele pentru victoriile obtinute pana acum, Banciu a tinut sa treaca in.

Eurosport si Antena 3 vor transmite finala Roland Garros dintre Simona Halep si Maria Sharapova

Postul Antena 3, impreuna cu Eurosport, au achizitionat drepturile de difuzare ale meciului din finala Roland Garros dintre Simona Halep si Maria Sharapova.

Cronica unui meci NEBUN: Simona Halep vs. Maria Sharapova

Simona Halep a pierdut finala turneului de Mare Slem de la Roland Garros in fata Mariei Sharapova, dupa un meci care a durat mai mult de trei ore, a doua cea mai lunga final din istorie. Jucatoarea din.

Radu Banciu nu se dezminte: Simona Halep este o tarancuta, Maria Sarapova e o lady

Radu Banciu vorbeste despre Simona Halep in stilul care l-a consacrat, nefiind impresionat de performantele noului numar trei in ierarhia mondiala a tenisului feminin.

VIDEO Simona Halep vs Maria Sharapova - Cele mai spectaculoase loviturile ale finalei feminine de la Roland Garros

Simona Halep si Maria Sharapova au oferit un meci superb pe Philippe Chatrier, finala de la Roland Garros fiind cea mai spectaculoasa din ultimii 13 ani. Meciul s-a intins pe durata a trei ore si doua minute a doua cea mai lunga din istorie). Sportiva din Rusia s-a impus in trei seturi, scor 6-4, 6-75), 6-4. Intra in material pentru a vedea cele mai interesante puncte ale disputei.

Veste EXCELENTA despre Simona Halep. De azi e OFICIAL pe loc 3 in WTA. Cea mai buna pozitie pentru o jucatoare din Romania

Simona Halep, finalista la Roland Garros, ocupa locul 3 in ierahia jucatoarelor profesioniste de tenis, data publicitatii luni, doar americanca Serena Williams si chinezoaica Na Li fiind mai bine clasate ca.

Adevarul Live despre Simona Halep, noul numar trei mondial

Jurnalistii Mihai Molnar Adevarul), Andrei Constantinescu si Gigi Stancu Click!) discuta, incepand cu ora 13. 00, despre ascensiunea Simonei Halep, de luni numarul trei WTA.

Boris Becker: Respect, Simona Halep. Ai facut toata planeta sa iubeasca tenisul feminin

Finala de la Roland Garros dintre Simona Halep si Maria Sharapova a fost una spectaculoasa, publicul fiind incantat de jocul practicat de cele doua sportive. Respect, Simona Halep. Ai facut toata planeta sa iubeasca tenisul feminin, a precizat Boris Becker, fost mare jucator de tenis si actualul antrenor al lui Novak Djokovic.

Gestul SUPERB al lui Tiriac pentru Simona Halep. Ce a facut miliardarul pe tot parcursul meciului

Meciul dintre Simona Halep si Maria Sharapova a tinut cu sufletul la gura milioane de romani. Iar cei care au fost pe arena Philippe Chatrier au trait emotia la cote uriase. Printre cei aflati in public s-a.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )