Libnet.ro
UNICEF

22:45

Radu Banciu: Doamna Dancila, daca va tocam editie de editie, inseamna ca chiar nu va duce mintea! (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: Doamna Dancila, daca va tocam editie de editie, inseamna ca chiar nu va duce mintea! (VIDEO)

Radu Banciu a comentat, in editia de miercuri seara a emisiunii Lumea lui Banciu, discursul plin de gafe sustinut de premierul Viorica Dancila, inainte de votul motiunii de cenzura. Viorica Dancila,. continuă pe B1

Radu Banciu: Unii baroni PSD ar fi dispusi sa renunte la Dragnea si Dancila, dar Iohannis sa numeasca premier tot un PSD-ist, dar mai neutru, nu un pres cum e Dancila (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti seara a emisiunii Lumea lui Banciu despre motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila, ce va fi votata miercuri in Parlament. Traian Basescu ne da.

Radu Banciu: Avem o stire senzationala, care trebuie sa intereseze tot romanul, mai ales in aceste momente, cand nu mai exista nicio speranta pentru viitor (VIDEO)

Radu Banciu a abordat, in editia de luni seara a emisiunii Lumea lui Banciu, un subiect ceva mai putin obisnuit: capacul frigorific mortuar, pe care au inceput sa-l ofere prestatorii de servicii.

Radu Banciu: Presedintele este de forma, iar lui Klaus Iohannis i se potriveste manusa ca el nu poate face mai mult (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de duminica seara anuntul presedintelui Klaus Iohannis privind candidatura pentru un al doilea mandat de presedinte in alegerile de la finalul lui 2019. La noi, dupa cum.

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )