Libnet.ro
UNICEF

22:31

Radu Banciu, dupa achitarea lui Ponta: Asta nu inseamna ca este un om imaculat (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, dupa achitarea lui Ponta: Asta nu inseamna ca este un om imaculat (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu decizia judecatorilor de la inalta Curte de Casatie si Justitie de a il achita pe Victor Ponta in dosarul Turceni-Rovinari. Ponta si. continuă pe B1

Radu Banciu, dupa ce Grapini l-a apostrofat pe Macron in Parlamentul European: A latrat ca un pudel la un Saint-Bernard (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre propunerea Comisiei Europene de restrangerea accesului la fondurile UE pentru tarile membre care incalca statul de drept, dar.

Codrin Stefanescu sare la gatul presedintelui, dupa achitarea lui Ponta: Iohannis va trebui sa raspunda

Achitarea lui Victor Ponta in dosarul Turceni- Rovinari a produs un adevarat cutremur pe scena politica si a dat prilejul la noi atacuri la adresa DNA. Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, nu a.

Radu Banciu, despre respingerea eliberarii lui Victor Becali: Omul asta duce in carcul tot nefastul palmares al familiei Becali si al fotbalului romanesc (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu decizia Tribunalului Bucuresti de a respinge cererea de eliberare conditionata a lui Victor Becali. Victor Becali, ramane in puscari.

Radu Banciu, despre cucernicia romanilor: De ce sa te rogi toata ziua in loc sa iti faci treaba? (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu un studiu care arata ca romanii sunt poporul cu cel mai mare procent de oameni care spun ca sunt religiozi si cred in Dumnezeu. Vorbim.

Radu Banciu, despre iesirile publice ale lui Iohannis: in campania electorala este ca in Black Friday, se intra tot mai repede (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de luni seara a emisiunii Lumea lui Banciu desele iesiri publice ale lui Klaus Iohannis in care aduce critici grave la adresa PSD si a Guverului. Klaus Iohannis a avut astazi.

Calin Popescu Tariceanu, referitor la achitarea lui Ponta: iCCJ da dovada de independenta

Calin Popescu Tariceanu a spus despre decizia iCCJ de a-i achita pe postul prim-ministru, Victor Ponta, si pe Dan Sova ca dovedeste ca e independenta si intelege rolul atribuit de.

ştiri de la B1

actualitate, 22:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )