Libnet.ro
UNICEF

01:05

Radu Banciu, dupa atentatele de duminica din Egipt: Te duc aia acolo in desert, mergi ca boul sa vezi niste piramide si deobicei nu le vezi din cauza conditiilor meteo (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, dupa atentatele de duminica din Egipt: Te duc aia acolo in desert, mergi ca boul sa vezi niste piramide si deobicei nu le vezi din cauza conditiilor meteo (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre atentatele teroriste din Egipt din Duminica Florilor. Duminica Florilor- o duminica plina de sange si de morti ic. continuă pe B1

Sorin Grindeanu, dupa atentatele care au vizat doua biserici crestine din Egipt, in ziua de Florii: Chiar si intr-o astfel de zi, teroristii ataca si ucid, ceea ce ne arata ca pentru acesti oameni nu exista nimic sfant

Premierul Sorin Grindeanu a transmis, duminica, condoleante poporului egiptean si comunitatii copte din acest stat, ca urmare a atentatelor care au vizat doua biserici crestine din Egipt, cauzand moartea a peste 40 de persoane si ranirea mai multor zeci.

Consiliul de Securitate al ONU a condamnat atentatele care au vizat doua biserici crestine din Egipt, in ziua de Florii: Terorismul, sub toate formele sale, reprezinta una dintre cele mai serioase amenintari la adresa pacii

Membrii Consiliului de Securitate al Natiunilor Unite au calificat drept lase cele atentatele cu bomba care au vizat, duminica, doua biserici copte din Egipt, in timpul slujbei de Florii.

FOTO + VIDEO. Doua biserici din Egipt, vizate de atacuri cu bomba, in ziua de Florii. Cel putin 36 de persoane au murit si peste 100 au fost ranite. O parte dintre victime erau credinciosi care participau la slujba. Gruparea Stat Islamic a revendicat aten

Doua biserici din Egipt au fost vizate, duminica, de explozii cu bomba. Astfel, cel putin 11 persoane au murit si alte cateva au fost ranite, intr-un atentat care a avut loc, in ziua de Florii, la o biserica crestina din orasul egiptean Alexandria. Anterior, si o biserica din orasul Tanta, situat in Delta Nilului, a fost vizat de un atac cu bomba, care a cauzat moartea 25 de oameni si ranirea a 78 .

Masura extrema luata de Israel cu privire la atentatele din Egipt

Israelul si-a inchis, astazi, pentru cetatenii sai punctul de trecere a frontierei spre Peninsula Sinai din Egipt, in contextul temerilor privind iminenta unui atac terorist, a declarat un.

Radu Banciu: Relatia lui Victor Ponta cu UDMR e ca cea pe care o ai cu lingurita pe care ti-o da cofetarul sa mananci o prajitura. Astazi, UDMR-ul nu-i mai raspunde nici la salut (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre noile critici pe care Victor Ponta le-a lansat la adresa PSD. Fostul premier a afirmat ca comparat PSD cu PCR,.

Reactia lui Liviu Dragnea, dupa exploziile de la doua biserici crestine din Egipt: Din pacate, nici in Duminica Floriilor, nu am fost crutati de noi atacuri teroriste. Suntem solidari cu poporul egiptean

Presedintele Camerei Deputatilor, social-democratul Liviu Dragnea, si-a exprimat, duminica seara, solidaritatea cu poporul egiptean, ca urmare a atentatelor cu bomba care au vizat doua biserici crestine din Egipt, care au avut loc in ziua de Florii.

Reactia MAE dupa atacurile din Egipt

Ministerul Afacerilor Externe condamna atacurile teroriste petrecute duminica asupra bisericilor copte din Egipt, in care si-au pierdut viata peste 40 de persoane, iar alte zeci au fost.

MAE a condamnat ferm sangeroasele atacuri teroriste care au vizat doua biserici copte din Egipt, in ziua de Florii

Ministerul Afacerilor Externe a condamnat, duminica, atacurile teroriste care au vizat doua bisrici copte din Egipt, soldate cu moartea a peste 40 de persoane si ranira altor zeci.

VIDEO Atentate cu bomba in doua biserici din Egipt, in timpul slujbei de Florii: 36 de morti si 95 de raniti. Statul Islamic a revendicat ambele atacuri

Cel putin 25 de oameni si-au pierdut viata si alti 60 au fost raniti duminica intr-un atentat cu bomba comis intr-o biserica copta din Egipt in timpul slujbei de Florii, indica un bilant al Ministerului Sanatatii de la Cairo, citat de Reuters. Ora 15:48: Statul Islamic a revendicat ambele atacuri. Ora 15:21: 11 morti si 35 de raniti in atentatul din Alexandria. Ora 14:38: Explozia din fata bisericii din Alexandria - un atentat comis de un atacator sinucigas: 2 morti si 21 de raniti. Reuters)Ora 14:15: O noua explozie, in fata unei biserici din orasul Alexandria: cativa raniti.

VIDEO Atentate cu bomba in doua biserici din Egipt, in timpul slujbei de Florii: 45 de morti si peste 100 de raniti. Statul Islamic a revendicat ambele atacuri

Cel putin 45 de oameni si-au pierdut viata si alti peste 100 au fost raniti duminica in atentate cu bomba comise in doua biserici copte din Egipt - din orasele Tanta si Alexandria, potrivit BBC. Ambele atacuri au fost revendicate de Statul Islamic. Presedintele Egiptului, Abdel Fattah el-Sisi, a decretat stare de urgenta pe o perioada de trei luni, ca urmare a atacurilor.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2625 seconds )