Libnet.ro
UNICEF

00:07

P Radu Banciu se inscrie la maratonul de 8 ore. Cea mai tare provocare din sport in acest sezon este la Look

Hotnews Hotnews,
 P Radu Banciu se inscrie la maratonul de 8 ore. Cea mai tare provocare din sport in acest sezon este la Look

Opt ore de emisiune live, in fiecare duminica, incepand cu ora 15:30, pe Look Plus si lookplus. ro. Aceasta este provocarea spectaculoasa pe care Radu Banciu o propune de duminica aceasta fanilor celor mai tari campionate din Europa, in emisiunea Fotbal All Inclusive. Radu Banciu, alaturi de super invitati, vor comenta in fiecare duminica intr-un maraton de 8 ore cele mai tari evenimente live, meciuri, faze fresh si declaratii din sport imediat dupa meciuri. continuă pe Hotnews

incep optimile Cupei Romaniei: Diseara, avem cea mai tare partida. Dinamo joaca, miercuri, intr-un meci special

La 19 ani dupa o intalnire halucinanta, Dinamo - Foresta, scor 4-5, in campionat, vom avea reeditarea duelului, dar in competitia KO.

Mutare surpriza! La ce post de televiziune va putea fi vazut Radu Banciu. Va prezenta o emisiune-maraton, de 8 ore

Mutare surpriza in cadrul unei televiziuni de la noi! Cunoscutul prezentatorul Radu Banciu va prezenta o emisiune-maraton de 8 ore. Totul dupa ce show-ul acestuia de seara a fost scos din grila, de pe postul B1 Tv, in luna iulie din vara lui 2019, la mai bine de 8 ani de la debut. La ce .

Radu Banciu, un pronostic ironic pentru finala prezidentialelor: Va dati seama ce dilema ar fi sa avem un tur 2 intre doi varani? (VIDEO)

Radu Banciu a comentat, in editia de joi seara a emisiunii Lumea lui Banciu, sondajul IMAS, realizat la comanda Europa FM, oferind chiar si un pronostic sub forma de gluma, in care ii propunea pe Ramona Ioana.

Cea mai mare broasca testoasa din lume a ajuns pe uscat: imaginile sunt spectaculoase

Indiferent cat pasionat esti de broaste testoase, este putin probabil sa fi vazut vreodata una atat de mare precum in clipul de mai jos. Imaginile sunt spectaculoase, in contextul in care pare sa fie cea mai mare inregistrata vreodata in lume. O broasca testoasa care a iesit de curand din ocean, pentru a petrece un .

Ce a ajuns sa faca Dana Marijuana pentru a-si creste fetele. Era cea mai fidela fata candva, azi e total schimbata FOTO

Dana Marijuana a atins succesul in anii 90 cu hit-ul Cea mai fidela fata. Acum, la 39 de ani, scanteile nu se mai aprind ca altadata in viata ei. Cum culisele vietii unui artist sunt pline cu de toate, asa este si in cazul Danei. Muzica a ramas o pasiune, dar pentru ca nu poate .

Care vopsea de par este cea mai buna?

Cea mai buna vopsea de par ar trebui sa indeplineasca o serie de cerinte. Anume, pentru a fi suficient de persistenta, se aranjeaza bine pe par si are un efect minim traumatic asupra suvitelor. Aceste.

Sondajul care iti arata ca ai parte de cea mai anosta campanie pentru prezidentiale

IMAS a publicat un nou sondaj referitor la alegerile prezidentiale, realizat la comanda Europa FM. Iar cifrele iti confirma faptul ca avem cea mai plictisitoare campanie electorala. Si mai.

Selectionerul Angliei, inainte de finala cu Africa de Sud: Este cea mai intimidanta echipa din lume, dar vom intra pe teren fara teama

Dupa ce a reusit sa o elimine pe Noua Zeelanda in semifinale, Anglia este gata sa lupte pentru trofeu cu Africa de Sud, in finala Campionatului Mondial de Rugby. Eddie Jones, selectionerul englezilor, s-a aratat extrem de increzator in elevii sai, declarand ca sunt foarte bine pregatiti si vor intra pe teren fara teama, chiar daca vor infrunta cea mai intimidanta echipa din lume.

Eurostat: Romania, tara cu a doua cea mai mare crestere a ponderii impozitelor in PIB

Romania este tara cu una dintre cele mai mici ponderi ale veniturilor din taxe si contributii in Produsul Intern Brut PIB), insa a inregistrat a doua cea mai mare crestere a acestei ponderi, in ultimul an, arata datele publicate miercuri de Eurostat.

DUPA DIMINUAREA PUTERNICA A PROFITABILITATII IN TRIMESTRUL AL TREILEA Actiunile OMV Petrom - cea mai mare depreciere din BET

Marcel Murgoci, Estinvest: Chiar daca influenta pretului petrolului asupra rezultatelor companiei era previzibila, nu se estima ca impactul asupra profitabilitatii va fi atat de puternic * Simion Tihon, Prime Transaction: in conditiile in care cotatia petrolului ramane la nivelurile actuale, exista riscul ca plusul de 53% al profitabilitatii OMV Petrom de la jumatatea anului sa fie anulat, iar rezultatul pentru 2019 sa fie in usoara scadere OMV Petrom SNP) s-a prezentat ieri, in fata investitorilor, cu rezultatele financiare pentru primele noua luni ale lui 2019, cele care conturea-za imaginea evolutiei probabile pentru intregul an, iar reactia in piata a fost negativa, actiunile SNP incheind ziua de tranzactionare in scadere cu 2,06%, pana la pretul de 0,428 lei, cea mai mare depreciere dintre emitentii ce compun indicele BET, referinta bursei bucurestene.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2298 seconds )