Libnet.ro
UNICEF

12:15

Radu Banciu: Iurie Darie a scapat de rubrica mortul zilei. A murit intre doua emisiuni

B1 B1,
Radu Banciu: Iurie Darie a scapat de rubrica mortul zilei. A murit intre doua emisiuni

Jurnalistul Radu Banciu a vorbit, duminica seara, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu de pe B1 TV, despre moartea actorului Iurie Darie, care a fost inmormantat duminica cu onoruri militare in Cimitirul. continuă pe B1

Trupul neinsufletit al lui Iurie Darie va fi depus sambata la Teatrul de Comedie, inmormantarea este programata duminica

Trupul neinsufletit al actorului Iurie Darie va fi depus in cursul zilei de sambata la Teatrul de Comedie din Bucuresti, urmand ca inmormantarea sa aiba loc duminica, a declarat pentru Mediafax actrita Anca Pandrea, partenera de viata a artistului. Indurerata, Anca Pandrea, care i-a stat alaturi lui Iurie Darie mai bine de 25 de ani, a spus ca nu a fost stabilita inca ora la care trupul neinsufletit al actorului va fi depus la Teatrul de Comedie. Am dormit cu el azi-noapte. L-am luat in brate si l-am incalzit, a spus actrita plangand.

Trupul neinsufletit al lui Iurie Darie, depus astazi la Teatrul de Comedie.

Trupul neinsufletit al actorului Iurie Darie va fi depus in cursul zilei de sambata la Teatrul de Comedie din Capitala, urmand ca inmormantarea sa aiba loc maine, a declarat pentru Mediafax actrita Anca Pandrea, partenera de viata a artistului. Indurerata, Anca Pandrea, care i-a stat alaturi lui Iurie Darie mai bine de 25 de ani, a spus ca nu a fost stabilita inca ora la care trupul neinsufletit al actorului va fi depus la Teatrul de Comedie. Am dormit cu el azi-noapte. L-am luat in brate .

Trupul neinsufletit al actorului Iurie Darie va fi depus sambata la Teatrul de Comedie din Capitala

Trupul neinsufletit al actorului Iurie Darie va fi depus in cursul zilei de sambata la Teatrul de Comedie din Capitala, urmand ca inmormantarea sa aiba loc duminica, a declarat actrita Anca Pandrea,.

Trupul neinsufletit al actorului Iurie Darie va fi depus sambata la Teatrul de Comedie. inmormantarea va avea loc duminica

Trupul neinsufletit al actorului Iurie Darie va fi depus in cursul zilei de sambata la Teatrul de Comedie din Capitala, urmand ca inmormantarea sa aiba loc duminica. Anca Pandrea, cea care i-a stat alaturi.

ULTIMA ORA Iurie Darie a murit in noaptea de vineri spre sambata

Cunoscutul actor Iurie Darie a decedat in aceasta noapte la spitalul Bagdasar-Arseni unde era internat de mai mult timp. Iurie Darie, in varsta de 83 de ani, a fost internat din 10 mai pana in 31 mai la Spitalul de Urgenta Bagdasar-Arseni din Capitala. In 21 mai, Iurie Darie a fost operat pentru montarea unui sistem de drenaj care sa ajute la eliberarea lichidului in plus ce se acumula in zona creierului. Iurie Darie are o cariera ce cuprinde roluri in peste 40 de productii cinematografice. Dupa ce a debutat in cinematografie, in 1953, in Nepotii gornistului - in regia lui Dinu Negreanu, avandu-i alaturi pe Marga Barbu si pe Liviu Ciulei -, Iurie Darie a jucat in filme precum S-a furat o bomba 1961), Dragoste la zero grade 1964), Atunci i-am condamnat pe toti la moarte 1971), Fratii Jderi 1974), Ringul 1983), In fiecare zi mi-e dor de tine 1987), Zambet de soare 1987), Oglinda 1993), Punctul zero 1996), Triunghiul mortii 1999).

VIDEO ULTIMA ORAActorul Iurie Darie a murit in noaptea de vineri spre sambata

Cunoscutul actor Iurie Darie 83 de ani) a decedat in aceasta noapte la spitalul Bagdasar-Arseni unde a fost internat in mod repetat, mai bine de trei luni. In 21 mai, Iurie Darie a fost operat pentru montarea unui sistem de drenaj care sa ajute la eliberarea lichidului in plus ce se acumula in zona creierului. Iurie Darie are o cariera ce cuprinde roluri in peste 40 de productii cinematografice. Dupa ce a debutat in cinematografie, in 1953, in Nepotii gornistului - in regia lui Dinu Negreanu, avandu-i alaturi pe Marga Barbu si pe Liviu Ciulei -, Iurie Darie a jucat in filme precum S-a furat o bomba 1961), Dragoste la zero grade 1964), Atunci i-am condamnat pe toti la moarte 1971), Fratii Jderi 1974), Ringul 1983), In fiecare zi mi-e dor de tine 1987), Zambet de soare 1987), Oglinda 1993), Punctul zero 1996), Triunghiul mortii 1999).

VIDEO Actorul Iurie Darie a murit in noaptea de vineri spre sambata

Cunoscutul actor Iurie Darie 83 de ani) a decedat in aceasta noapte la spitalul Bagdasar-Arseni unde a fost internat in mod repetat, mai bine de trei luni. In 21 mai, Iurie Darie a fost operat pentru montarea unui sistem de drenaj care sa ajute la eliberarea lichidului in plus ce se acumula in zona creierului. Iurie Darie are o cariera ce cuprinde roluri in peste 40 de productii cinematografice. Dupa ce a debutat in cinematografie, in 1953, in Nepotii gornistului - in regia lui Dinu Negreanu, avandu-i alaturi pe Marga Barbu si pe Liviu Ciulei -, Iurie Darie a jucat in filme precum S-a furat o bomba 1961), Dragoste la zero grade 1964), Atunci i-am condamnat pe toti la moarte 1971), Fratii Jderi 1974), Ringul 1983), In fiecare zi mi-e dor de tine 1987), Zambet de soare 1987), Oglinda 1993), Punctul zero 1996), Triunghiul mortii 1999). Rodica Popescu Bitanescu: Ma asteptam sa se intample ceva cu Iura. Actor foarte bun, un barbat frumosIon Besoiu despre Iurie Darie: A disparut o stea de cinema adevarata, un actor de farmec nespus.

A MURIT IURIE DARIE . Actorul avea 83 de ani.

Actorul Iurie Darie a murit vineri, la varsta de 83 de ani, dupa o lunga suferinta, a confirmat pentru MEDIAFAX sotia acestuia, Anca Pandrea. Iurie Darie a avut mari probleme de sanatate in ultimele luni, iar dupa interventii chirurgicale, starea sa a inceput sa se deterioreze din ce in ce mai mult. Astfel, in luna mai, Iurie Darie a fost internat la Spitalul de Urgenta Bagdasar-Arseni din Capitala, unde a fost operat pentru montarea unui sistem de drenaj care sa ajute la eliberarea .

IURIE DARIE - Cele mai importante roluri ale actorului.

Iurie Darie, care a murit vineri la varsta de 83 de ani, a jucat in peste 40 de productii cinematografice si a colaborat cu unii dintre cei mai importanti regizori romani ai secolului trecut: Ion Popescu Gopo, Mircea Dragan, Sergiu Nicolaescu, Gheorghe Vitanidis, scrie Mediafax. Dupa ce a debutat in cinematografie, in 1953, in Nepotii gornistului - in regia lui Dinu Negreanu, avandu-i alaturi pe Marga Barbu si pe Liviu Ciulei -, Iurie Darie a jucat in filme precum S-a furat o bomba .

Sergiu Nicolaescu: Iurie Darie a fost unul dintre marii actori ai Romaniei.

Regizorul Sergiu Nicolaescu s-a declarat de-a dreptul socat pentru disparitia unui om de exceptie. Cu Iurie Darie am fost coleg de liceu. El se refugiase din Basarabia si era mai mare decat mine cu o clasa sau doua. Cand am devenit regizor, in 1958, Iurie Darie era deja un mare actor in Romania. Mai mult decat atat, avea un talent deosebit la desen. In perioada studentiei desena carti pentru copii si castiga un ban. Si, pentru ca si eu desenam foarte bine, ne-am apropiat foarte mult.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2842 seconds )