Libnet.ro
UNICEF

01:05

ULTIMA ORA Iurie Darie a murit in noaptea de vineri spre sambata

Hotnews Hotnews,
ULTIMA ORA Iurie Darie a murit in noaptea de vineri spre sambata

Cunoscutul actor Iurie Darie a decedat in aceasta noapte la spitalul Bagdasar-Arseni unde era internat de mai mult timp. Iurie Darie, in varsta de 83 de ani, a fost internat din 10 mai pana in 31 mai la Spitalul de Urgenta Bagdasar-Arseni din Capitala. In 21 mai, Iurie Darie a fost operat pentru montarea unui sistem de drenaj care sa ajute la eliberarea lichidului in plus ce se acumula in zona creierului. Iurie Darie are o cariera ce cuprinde roluri in peste 40 de productii cinematografice. Dupa ce a debutat in cinematografie, in 1953, in Nepotii gornistului - in regia lui Dinu Negreanu, avandu-i alaturi pe Marga Barbu si pe Liviu Ciulei -, Iurie Darie a jucat in filme precum S-a furat o bomba 1961), Dragoste la zero grade 1964), Atunci i-am condamnat pe toti la moarte 1971), Fratii Jderi 1974), Ringul 1983), In fiecare zi mi-e dor de tine 1987), Zambet de soare 1987), Oglinda 1993), Punctul zero 1996), Triunghiul mortii 1999). continuă pe Hotnews

VIDEO ULTIMA ORAActorul Iurie Darie a murit in noaptea de vineri spre sambata

Cunoscutul actor Iurie Darie 83 de ani) a decedat in aceasta noapte la spitalul Bagdasar-Arseni unde a fost internat in mod repetat, mai bine de trei luni. In 21 mai, Iurie Darie a fost operat pentru montarea unui sistem de drenaj care sa ajute la eliberarea lichidului in plus ce se acumula in zona creierului. Iurie Darie are o cariera ce cuprinde roluri in peste 40 de productii cinematografice. Dupa ce a debutat in cinematografie, in 1953, in Nepotii gornistului - in regia lui Dinu Negreanu, avandu-i alaturi pe Marga Barbu si pe Liviu Ciulei -, Iurie Darie a jucat in filme precum S-a furat o bomba 1961), Dragoste la zero grade 1964), Atunci i-am condamnat pe toti la moarte 1971), Fratii Jderi 1974), Ringul 1983), In fiecare zi mi-e dor de tine 1987), Zambet de soare 1987), Oglinda 1993), Punctul zero 1996), Triunghiul mortii 1999).

VIDEO Actorul Iurie Darie a murit in noaptea de vineri spre sambata

Cunoscutul actor Iurie Darie 83 de ani) a decedat in aceasta noapte la spitalul Bagdasar-Arseni unde a fost internat in mod repetat, mai bine de trei luni. In 21 mai, Iurie Darie a fost operat pentru montarea unui sistem de drenaj care sa ajute la eliberarea lichidului in plus ce se acumula in zona creierului. Iurie Darie are o cariera ce cuprinde roluri in peste 40 de productii cinematografice. Dupa ce a debutat in cinematografie, in 1953, in Nepotii gornistului - in regia lui Dinu Negreanu, avandu-i alaturi pe Marga Barbu si pe Liviu Ciulei -, Iurie Darie a jucat in filme precum S-a furat o bomba 1961), Dragoste la zero grade 1964), Atunci i-am condamnat pe toti la moarte 1971), Fratii Jderi 1974), Ringul 1983), In fiecare zi mi-e dor de tine 1987), Zambet de soare 1987), Oglinda 1993), Punctul zero 1996), Triunghiul mortii 1999). Rodica Popescu Bitanescu: Ma asteptam sa se intample ceva cu Iura. Actor foarte bun, un barbat frumosIon Besoiu despre Iurie Darie: A disparut o stea de cinema adevarata, un actor de farmec nespus.

A MURIT IURIE DARIE . Actorul avea 83 de ani.

Actorul Iurie Darie a murit vineri, la varsta de 83 de ani, dupa o lunga suferinta, a confirmat pentru MEDIAFAX sotia acestuia, Anca Pandrea. Iurie Darie a avut mari probleme de sanatate in ultimele luni, iar dupa interventii chirurgicale, starea sa a inceput sa se deterioreze din ce in ce mai mult. Astfel, in luna mai, Iurie Darie a fost internat la Spitalul de Urgenta Bagdasar-Arseni din Capitala, unde a fost operat pentru montarea unui sistem de drenaj care sa ajute la eliberarea .

Actorul Iurie Darie a murit la varsta de 83 de ani

Actorul Iurie Darie a incetat din viata vineri seara, dupa mai multe luni petrecute in preajma medicilor. Artistul si-a pierdut viata la varsta de 83 de ani, pe care i-a implinit in primavara acestui an, pe.

Iurie Darie a incetat din viata, dupa o lunga lupta cu boala!

Iurie Darie a incetat vineri seara din viata, dupa o lunga lupta cu boala si cu complicatiile aparute dupa operatia suferita in luna mai. Actorul este plans de colegii lui de breasla. Continue reading .

Iurie Darie a murit

Update: Victor Ponta, premierul Romaniei, a adresat un mesaj de condoleante familiei actorului Iurie Darie.

Iurie Darie a murit

Actorul Iurie Darie a decedat in aceasta noapte la spitalul Bagdasar-Arseni unde era internat de mai mult timp.

Actorul Iurie Darie s-a stins din viata. Anca Pandrea i-a fost alaturi pana in ultima clipa

Actorul roman Iurie Darie a decedat in urma cu putine momente. Acesta a suferit foarte mult in ultima perioada, fiind rapus de o boala grava. Dupa lungi chinuri in spitalele din Capitala, Iurie Darie a murit.

Inmormantarea lui Iurie Darie va avea loc duminica, de la ora 14.00, la cimitirul Sfanta Vineri

Sicriul cu trupul neinsufletit al actorului Iurie Darie, decedat vineri seara, la varsta de 83 de ani, dupa o lunga suferinta, a fost depus, sambata, in jurul orei 16. 00, la Sala Studio a Teatrului de.

IURIE DARIE - Cele mai importante roluri ale actorului.

Iurie Darie, care a murit vineri la varsta de 83 de ani, a jucat in peste 40 de productii cinematografice si a colaborat cu unii dintre cei mai importanti regizori romani ai secolului trecut: Ion Popescu Gopo, Mircea Dragan, Sergiu Nicolaescu, Gheorghe Vitanidis, scrie Mediafax. Dupa ce a debutat in cinematografie, in 1953, in Nepotii gornistului - in regia lui Dinu Negreanu, avandu-i alaturi pe Marga Barbu si pe Liviu Ciulei -, Iurie Darie a jucat in filme precum S-a furat o bomba .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )