Libnet.ro
UNICEF

17:00

Radu Banciu: La noi, cu cat electoratul este mai prost, cu atat puterea isi doreste sa il indobitoceasca si mai tare (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: La noi, cu cat electoratul este mai prost, cu atat puterea isi doreste sa il indobitoceasca si mai tare (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre ideea de restituire a banilor taiati din pensii si salarii pe care a insistat PSD in campania electorala. PSD-ul stie. continuă pe B1

Citatul saptamanii: Radu Banciu: Nu este nicio diferenta intre a te inchina la Dumnezeu si a te inchina la un peste

Controversa din jurul predarii religiei in scoli dezbatuta de Radu Banciu, abandonul castigatorul selectiei nationale Eurovision din Germania, parerea chefului Catalin Scarlatescu despre restaurantele cu stele Michelin si descrierea lumii mondene de catre Catalin Botezatu fac parte din evenimentele recente. Adevarul va prezinta cele mai importante declaratii ale saptamanii.

Radu Banciu, despre redeschiderea dosarului mineriadei: Speram ca Iliescu va face inchisoare pe viata (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, luni, despre anuntul oficial privind redeschiderea dosarului mineriadei din 1990, afirmand ca spera ca fostul presedinte Ion Iliescu sa fie pedepsit pentru ce s-a intamplat. Trebuie sa.

Radu Banciu, despre Becali: Va iesi nenorocitul, dar se va plictisi acasa. Anticipez ca dupa eliberare, cele doua televiziuni de sport isi vor face canale speciale pentru el

Radu Banciu a comentat, vineri seara, decizia magistratilor Judecatoriei Medgidia potrivit careia Gigi Becali poate fi eliberat. Becali aproape de libertate. Noua nu ne e dor de Gigi Becali. Poate ca in locul.

De ce este mai rapid primul iPhone 2G fata de iPhone 6? [VIDEO]

Printr-unul dintre cele mai interesante clipuri comparative din ultimul an, devine evident ca iPhone 2G cu iOS 3 este mai rapid decat iPhone 6 cu iOS 8. Dupa ce am vazut, o lunga perioada de timp, teste comparative intre iDevice-uri si Androide ce rulau diferite versiuni de sisteme de operare, aproape ca am uitat discrepanta [].

Criza din zona euro este mai aproape de inceput decat de sfarsit

Cu o sincronizare perfecta, Mario Draghi anunta sfarsitul crizei din zona euro, scrie Financial Times, iar titlul este suficient sa trimita si pe ultimul sceptic la ultima sedinta a Scepticilor Anonimi pentru a cauta vindecarea.

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2514 seconds )