Libnet.ro
UNICEF

19:00

Criza din zona euro este mai aproape de inceput decat de sfarsit

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Criza din zona euro este mai aproape de inceput decat de sfarsit

Cu o sincronizare perfecta, Mario Draghi anunta sfarsitul crizei din zona euro, scrie Financial Times, iar titlul este suficient sa trimita si pe ultimul sceptic la ultima sedinta a Scepticilor Anonimi pentru a cauta vindecarea. continuă pe Ziarul Bursa

Efecte mixte ale aprecierii dolarului - carburantii se scumpesc, produsele din zona euro se ieftinesc

Aprecierea record a dolarului din ultima perioada, precum si faptul ca exista premise fundamentale de continuare a acestei tendinte, se va reflecta, cel mai probabil, in cresterea graduala a pretului carburantilor, avand in vedere ca importurile de hidrocarburi sunt, in principal, denominate in dolari, arata o analiza a Tradeville remisa redactiei.

Efectele cresterii dolarului: carburantii se scumpesc, produsele din zona euro se ieftinesc

Aprecierea record a dolarului din ultima perioada, precum si faptul ca exista premise fundamentale de continuare a acestei tendinte, se va reflecta, cel mai probabil, in cresterea graduala a pretului carburantilor, avand in vedere ca importurile de.

Regling, ESM: Grecia trebuie sa ramburseze toti banii primiti de la zona euro

Grecia trebuie sa ramburseze in totalitate banii pe care i-a primit de la partenerii din zona euro, a declarat, la finele saptamanii trecute, presedintele Mecanismului European de Stabilitate ESM), Klaus Regling.

De ce este mai rapid primul iPhone 2G fata de iPhone 6? [VIDEO]

Printr-unul dintre cele mai interesante clipuri comparative din ultimul an, devine evident ca iPhone 2G cu iOS 3 este mai rapid decat iPhone 6 cu iOS 8. Dupa ce am vazut, o lunga perioada de timp, teste comparative intre iDevice-uri si Androide ce rulau diferite versiuni de sisteme de operare, aproape ca am uitat discrepanta [].

Au inceput discutiile despre viitorul Greciei in sau inafara zonei euro. Nimic nou sub soare

La aceasta ora incep discutiile legate de soarta Greciei in cadrul reuniunii Eurogrupului. Variante prea multe nu exista, date fiind orgoliile ambelor tabere: grecii pe de-o parte si liderul Germania de partea cealalta. Grecilor li se reproseaza neseriozitatea, insa solutia unei iesiri din zona Euro ar fi o palma data constructiei inca la rosu a Uniunii Monetare. E greu sa-i explici neamtului ca trebuie sa-l imprumute pe grec la fiecare cateva luni pentru ca acesta sa poata amana reformele structurale, starpi coruptia si fiscaliza economia. La randul lor, grecii s-au saturat de austeritate. Dealtfel, grecii au mai falimentat ca tara de vreo 5-6 ori.

Otelul, tot mai aproape de esalonul secund

Otelul a remizat cu FC Brasov, duminica, scor 1-1, intr-un meci din cadrul etapei a XX-a a Ligii 1. Galatenii au controlat partida in primele 60 de minute, concretizand prin Laurentiu Iorga 9), ca spre final sa tremure pentru 1 punct, dupa eliminarea mijlocasului din Ciad, Altama Sanaa. Marian Constantinescu a punctat pentru formatia brasoveana.

Radu Banciu: La noi, cu cat electoratul este mai prost, cu atat puterea isi doreste sa il indobitoceasca si mai tare (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre ideea de restituire a banilor taiati din pensii si salarii pe care a insistat PSD in campania electorala. PSD-ul stie.

Presedinta Lituaniei: Tara se confrunta cu o amenintare reala din partea Rusiei. Este deja atacata

Presedinta Lituaniei, Dalia Grybauskaite, a declarat ca tara sa se confrunta cu o amenintare reala din partea Rusiei si este deja atacata, referindu-se la razboiul informatiilor, propaganda si atacuri.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )