Libnet.ro
UNICEF

01:05

Radu Banciu, despre Becali: Va iesi nenorocitul, dar se va plictisi acasa. Anticipez ca dupa eliberare, cele doua televiziuni de sport isi vor face canale speciale pentru el

B1 B1,
Radu Banciu, despre Becali: Va iesi nenorocitul, dar se va plictisi acasa. Anticipez ca dupa eliberare, cele doua televiziuni de sport isi vor face canale speciale pentru el

Radu Banciu a comentat, vineri seara, decizia magistratilor Judecatoriei Medgidia potrivit careia Gigi Becali poate fi eliberat. Becali aproape de libertate. Noua nu ne e dor de Gigi Becali. Poate ca in locul. continuă pe B1

Radu Banciu, despre ora de religie: Lasati-ne dracului in pace! Ne inchinam toata ziua ca niste tantalai! (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, marti seara, despre ora de religie in scoli. Moderatorul emisiunii Lumea lui Banciu este de parere ca fiecare este liber sa aleaga in privinta acestui subiect. El a avut o.

Radu Banciu: Ion Iliescu a fost cel care a si bulanit-o si impuscat-o pe coana Leana (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, marti seara, despre Ion Iliescu, care a implinit varsta de 85 de ani. El a rememorat episoade din perioada ceausista, cand Iliescu, apropiat al familiei fostului dictator, isi petrecea.

Radu Banciu: S-a prezentat Elena Udrea impecabil la iCCJ, cu temele facute, cu unghiile taiate, a convins tot mapamondul de nevinovatia sa, mai putin pe magistrati (VIDEO)

Radu Banciu a comentat, joi seara, decizia magistratilor iCCJ de a respinge contestatia Elenei Udrea, astfel ca deputatul a ramas in arest preventiv. Tot la clotani va ramane Elena Udrea in urmatoarele 3.

Radu Banciu: Dan Diaconescu, dintr-un simplu semi-analfabet, a ajuns unul dintre cei mai bogati oameni din Romania. De asta nu ai nevoie de nicio explicatie sa-l inchizi pentru eternitate (VIDEO)

Radu Banciu spune ca pedeaspa primita de Dan Diaconescu in dosarul de santaj este una mare, in raport cu alte condamnari ale unor politicieni acuzati de fapte mult mai grave. Astazi am avut de-a face cu o.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )