Libnet.ro
UNICEF

01:05

Radu Banciu: PSD se va desfiinta la sfarsitul lui 2020 (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: PSD se va desfiinta la sfarsitul lui 2020 (VIDEO)

Radu Banciu a sustinut, in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu, ca prin prestatia la aceste alegeri locale PSD a mai facut un pas spre disparitia sa, care se va produce pana la sfarsitul anului. continuă pe B1

Radu Banciu: USR nu e nici macar un ciot de partid (VIDEO)

Radu Banciu a comentat, in editia de joi seara a emisiunii Lumea lui Banciu, apelurile de mobilizare la vot. Acest gen de apel e facut de un reprezentant de Dreapta din societatea civila, de regula.

Radu Banciu: Ziceti ca romanii merita mai mult, trebuie mai bine informati. N-am avut niciodata inclasa politica o vocea care sa ne convinga

Radu Banciu a vorbit in editia de joi seara a emisiunii Lumea lui Banciu despre cum sunt impartiti romanii in functie de cum privesc votarea. Prezentatorul a mai afirmat si ca exista o categorie de romani.

Fostul presedinte Ion Iliescu a solicitat urna mobila pentru alegerile locale din 2020 (VIDEO)

Fostul presedinte al Romaniei Ion Iliescu a solicitat urna mobila pentru alegerile locale din 2020 si cel mai probabil in cursul acestei zile isi va exercita dreptul la vot. Iliescu ar fi urmat sa voteze la.

Alegeri locale 2020. VIDEO Stelian Ion, candidat USR PLUS la Primaria Constantei: Simt ca astazi ne recuperam orasul, demnitatea

Stelian Ion, candidatul USR PLUS la functia de primar al Constantei, a votat la alegerile locale din 27 septembrie 2020, declarand ca-si doreste ca niciun copil al Constantei sa nu mai plece din oras din cauza lipsei de perspectiva.

Cine e de vina pentru regresul uluitor al Romaniei? Scurt istoric prezentat de Radu Banciu pentru Tudor Chirila si prostii ca el (VIDEO)

Tudor Chirila a postat, miercuri, un mesaj in care i-a indemnat mai ales pe tineri sa iasa la vot. A explicat cauzele absenteismului si argumentele pentru care cetatenii nu trebuie sa fie indiferenti la viata.

Rezultate alegeri locale 2020. VIDEO Traian Ogagau, primarul care si-a umilit fiica, a obtinut un nou mandat la Sangeorz-Bai: Sute de oameni au sarbatorit victoria sa

Traian Ogagau, primarul care si-a umilit fiica, a anuntat ca a castigat un nou mandat la Primaria Sangeorz-Bai, in timp ce este aplaudat de o piata plina de oameni. Sute de oameni aplauda, canta si danseaza.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )