Libnet.ro
UNICEF

05:45

Radu Banciu: Ziceti ca romanii merita mai mult, trebuie mai bine informati. N-am avut niciodata inclasa politica o vocea care sa ne convinga

B1 B1,
Radu Banciu: Ziceti ca romanii merita mai mult, trebuie mai bine informati. N-am avut niciodata inclasa politica o vocea care sa ne convinga

Radu Banciu a vorbit in editia de joi seara a emisiunii Lumea lui Banciu despre cum sunt impartiti romanii in functie de cum privesc votarea. Prezentatorul a mai afirmat si ca exista o categorie de romani. continuă pe B1

Radu Banciu: Daca Bugs Bunny ar fi fost votat 30 de ani la rand, nu facea mai putin decat astia care au fost votati peste tot in Romania (VIDEO)

Radu Banciu a sustinut, in editia de marti seara a emisiunii Lumea lui Banciu, ca nu intelege apelurile unora catre populatie de a iesi la vot, in condiitiile in care romanii, de 30 de ani, aleg numai.

Radu Banciu, profetie sumbra pentru Romania: Va avea cei mai multi morti

Dupa ce Alexandru Rafila a declarat ca este posibil sa primim vaccinul impotriva COVID-19, dar sa nu fim pregatiti pentru a-l administra, Radu Banciu, face o profetie sumbra despre Romania. Ce spune prezentatorul TV ca se va intampla?! Radu Banciu, profetie sumbra despre ce se va intampla in Romania Declaratia reprezentantului Romaniei la OMS, Alexandru .

Radu Banciu: USR nu e nici macar un ciot de partid (VIDEO)

Radu Banciu a comentat, in editia de joi seara a emisiunii Lumea lui Banciu, apelurile de mobilizare la vot. Acest gen de apel e facut de un reprezentant de Dreapta din societatea civila, de regula.

Irina Tanase, lovita in vizitele la Liviu Dragnea. Radu Banciu: Astia s-au dus la puscarie si se cred acolo Dumnezei (VIDEO)

Radu Banciu a comentat, in editia de miercuri seara a emisiunii Lumea lui Banciu, situatia Irinei Tanase, care a fost lasata fara dreptul de a profesa de catre Consiliul de Mediere. Ea absolvise.

Radu Banciu: Peste 60 de oameni au murit la Colectiv, rupandu-se carnea pe ei. Lumea a crezut ca Romania va baga la cap acest tragic eveniment. Azi, aceeasi derbedei de atunci candideaza (VIDEO)

Radu Banciu a sustinut, in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu, ca Romania nu s-a schimbat absolut deloc dupa tragedia din clubul Colectiv. Au murit peste 60 de oameni, rupandu-se carnea de pe.

Radu Banciu, despre cresterea pensiilor: Sa presupunem ca PSD este un partid serios. Chiar si daca esti serios, nu te ia nimeni in calcul daca tu propui asa ceva exact in campania electorala (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu despre majorarea pensiilor cu 40%, prevazuta in legea rectificarii bugetare, care a fost adoptata de Parlament dupa ce proiectul.

Radu Banciu: Cati ani ar avea Ion Iliescu daca ar trai pe planeta Pi? (VIDEO)

Radu Banciu a comentat, in editia de marti seara a emisiunii Lumea lui Banciu, descoperirea planetei Pi, o exoplaneta care are dimensiuni similare cu ale Terrei si care a primit aceasta denumire pentru ca.

Radu Banciu: in fiecare zi o sa scoatem la iveala imbecilitatea si impostura fara margini a clasei politice. Toti s-au gandit sa faca avere si toti au reusit. Nu a ramas niciunul in chiloti (VIDEO)

Radu Banciu a sustinut, in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu, ca in aceasta ultima saptamana de campanie electorala va insista pe imbecilitatea si impostura fara margini a clasei politice din.

Radu Banciu a circulat cu metroul din Drumul Taberei: Cand am ajuns sus, ca in Alice in Tara minunilor, se deschidea o alta lume. Ziceai ca esti intr-un mall (VIDEO)

Radu Banciu a relatat, in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu, experienta pe care avut-o circuland cu metroul din Drumul Taberei. Magistrala 5, singura construita in Romania dupa 1989, a fost.

Dilema la care nu s-a gandit nimeni are un raspuns: cine polueaza mai mult, bogatii sau saracii?

In ultimii 30 de ani, procentul celor mai bogati oameni din populatia globala a emis de doua ori mai mult carbon in atmosfera decat intreaga cea mai saraca jumatate a planetei. Cele 64 de.

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )