Libnet.ro
UNICEF

18:30

Radu Banciu: Au venit aia de la Athos sa se roage la Basescu pentru eliberarea lui Becali

B1 B1,
Radu Banciu: Au venit aia de la Athos sa se roage la Basescu pentru eliberarea lui Becali

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, luni, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu difuzata de B1 TV, dorinta calugarilor de la Muntele Athos veniti in Romania pentru a pleda in favoarea eliberarii lui Gigi. continuă pe B1

Radu Banciu: Gigi Becali a facut apel la CEDO din cauza ca este nemultumit ca a ajuns la inchisoare

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, vineri, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu difuzata de B1 TV, apelul facut de Gigi Becali la CEDO, privind condamnarea sa in dosarulValiza. Gigi Becali a facut astazi u.

Mesaj de condoleante din partea presedintelui Basescu pentru victimele accidentului din Muntenegru

Presedintele Traian Basescu a transmis un mesaj de condoleante pentru victimele accidentului din Muntenegru. Cu mare durere am aflat despre stingerea din viata a cetatenilor romani in cumplitul.

TRAGEDIE in MUNTENEGRU. Ce mesaj a transmis Traian Basescu pentru familiile victimelor.

Traian Basescu a transmis, luni, un mesaj de condoleante pentru familiile cetatenilor romani care au murit in accidentul de autocar din Muntenegru, informeaza un comunicat de presa al Administratiei Prezidentiale. Redam mesajul integral: Cu mare durere am aflat despre stingerea din viata a cetatenilor romani in cumplitul accident rutier petrecut duminica in Muntenegru. Sunt alaturi de cei care au suferit aceasta dureroasa pierdere si imi exprim profunda compasiune pentru familiile .

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )