Libnet.ro
UNICEF

16:30

TRAGEDIE in MUNTENEGRU. Ce mesaj a transmis Traian Basescu pentru familiile victimelor.

România Liberă România Liberă,
TRAGEDIE in MUNTENEGRU. Ce mesaj a transmis Traian Basescu pentru familiile victimelor.

Traian Basescu a transmis, luni, un mesaj de condoleante pentru familiile cetatenilor romani care au murit in accidentul de autocar din Muntenegru, informeaza un comunicat de presa al Administratiei Prezidentiale. Redam mesajul integral: Cu mare durere am aflat despre stingerea din viata a cetatenilor romani in cumplitul accident rutier petrecut duminica in Muntenegru. Sunt alaturi de cei care au suferit aceasta dureroasa pierdere si imi exprim profunda compasiune pentru familiile . continuă pe România Liberă

Traian Basescu, alaturi de familiile victimelor accidentului din Muntenegru

Presedintele Traian Basescu a transmis, luni, un mesaj de condoleante familiilor cetatenilor romani care au murit in accidentul rutier petrecut in Muntenegru, seful statului roman multumind autoritatilor din Muntenegru pentru sprijinul acordat victimelor, dar si autoritatilor romane.

Mesaj de condoleante din partea presedintelui Basescu pentru victimele accidentului din Muntenegru

Presedintele Traian Basescu a transmis un mesaj de condoleante pentru victimele accidentului din Muntenegru. Cu mare durere am aflat despre stingerea din viata a cetatenilor romani in cumplitul.

Corneliu Vadim Tudor ii cere lui Traian Basescu gratierea lui Gigi Becali: Nu a gresit cu nimic

Corneliu Vadim Tudor i-a cerut presedintelui Traian Basescu gretierea lui Gigi Becali, in cadrul emisiunii Talk B1, de la B1 TV. Dumnezeu se mai poate razgandi. Si nu se razgandeste Traian Basescu? ).

Traian Basescu se afla pe litoral in minivacanta de Rusalii.

Presedintele Traian Basescu se afla in acest weekend pe litoral, el ajungand, sambata seara, cu un elicopter, la vila de protocol din statiunea Neptun, sustin surse locale, citate de corespondentul Mediafax. Seful statului a ajuns, sambata seara, cu elicopterul, la vila de protocol din statiunea Neptun, unde va ramane pe perioada minivacantei de Rusalii, sustin sursele citate. Pana in prezent, Traian Basescu nu a fost vazut in statiune. Presedintele a mers pe litoral si in minivacanta de 1 .

Presedintele Traian Basescu isi petrece minivacanta de Rusalii pe litoral

Presedintele Traian Basescu se afla in acest week-end pe litoral, el ajungand, sambata seara, cu un elicopter, la vila de protocol din statiunea Neptun, sustin surse locale, potrivit Mediafax. Seful.

Traian Basescu, in minivacanta pe litoral

Presedintele Traian Basescu se afla in acest weekend pe litoral, el ajungand sambata seara, cu un elicopter, la vila de protocol din statiunea Neptun, conform Mediafax.

Unde isi petrece Traian Basescu minivacanta de Rusalii

Presedintele Traian Basescu se afla in acest weekend pe litoral, el ajungand, sambata seara, cu un elicopter, la vila de protocol din statiunea Neptun, sustin surse locale, citate de corespondentul Mediafax .

Traian Basescu se afla la Neptun

Presedintele Traian Basescu a sosit, sambata seara, la vila de protocol de la Neptun, anunta Ziua de Constanta.

Partidul Conservator condamna declaratiile presedintelui Traian Basescu referitoare la casatoriile gay

Partidul Conservator condamna declaratiile presedintelui Traian Basescu referitoare la casatoriile intre persoane de acelasi sex. Conservatorii sustin ca libertatea propusa de seful statului incalca.

Elena Udrea: Candidatura unei femei la presedintie este realista, ma bucura spusele lui Traian Basescu

Fostul ministru al Turismului Elena Udrea a declarat, vineri, in cadrul emisiunii Interviurile lui IonCristoiu difuzata de B1 TV, ca se bucura de faptul ca presedintele Traian Basescu admite posibilitatea.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,274 seconds )