Libnet.ro
UNICEF

15:45

Radu Banciu: Gigi Becali a facut apel la CEDO din cauza ca este nemultumit ca a ajuns la inchisoare

B1 B1,
Radu Banciu: Gigi Becali a facut apel la CEDO din cauza ca este nemultumit ca a ajuns la inchisoare

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, vineri, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu difuzata de B1 TV, apelul facut de Gigi Becali la CEDO, privind condamnarea sa in dosarulValiza. Gigi Becali a facut astazi u. continuă pe B1

Radu Banciu: Ce sanse sa aiba Becali, acest colos al nimicniciei, sa iasa din puscarie daca si-a luat avocati doi dulgheri?

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, miercuri, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu difuzata de B1 TV, decizia Tribunalului Bucuresti de a nu aproba cererea lui Gigi Becali pentru intreruperea pedeapsei pe care o.

Gigi Becali NU va fi eliberat 3 luni. El afla astazi daca va primi supliment de inchisoare ...

UPDATE Gigi Becali nu va fi eliberat pentru trei luni, asa cum a cerut el instantei Tribunalului Bucuresti pentru a-si aranja afacerile si pentru a participa la majoratul fiicei sale. Aceasta decizie poate fi atacata la Curtea de Apel Bucuresti. Pe rolul instantei a ramas constopirea pedepselor de cate trei ani inchisoare cu executare, primite in doua dosare penale. In total, Becali a fost condamnat in trei dosare penale. In primul dosar, Becali a fost condamnat la 3 ani inchisoare cu .

Radu Banciu: Aniversam si comemoram un an de cand Bombonel s-a barbierit cu pistolul

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, joi seara, in cadrulemisiunii Lumea lui Banciu de pe B1 TV, aniversarea unui an de zile de la tentativa de sinucidere a fostului premier Adrian Nastase. Azi.

Gigi Becali NU va fi eliberat 3 luni. Contopirea pedepselor si primirea unui eventual spor, ...

UPDATE INSTANTA a amanat pronuntarea contopirii pedepselor lui GIGI BECALI PANA LA DATA DE 27 IUNIE. Procurorul de sedinta a cerut amanarea judecarii contopirii pedepselor lui Gigi Becali pana ce instanta primeste cazierul judiciar al condamnatului. Acest document este esential la dosar deoarece radiografiaza toate pedepsele primite in cele trei dosare latifundiarului. Din documente se va vedea ca are in cele trei dosare, cinci condamnari cu inchisoarea, in total la sapte ani, dar prin .

Radu Banciu: Ponta si Antonescu ar face misto ca la Gorj si Tulcea de o femeie presedinte

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, marti, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu difuzata de B1 TV, declaratia luiTraian Basescu privind posibilitatea instalarii unei femei in functia de presedinte. Acest.

Gigi Becali afla, miercuri, daca va fi liber in urmatoarele trei luni.

Omul de afaceri Gigi Becali afla, miercuri, daca va fi pus in libertate temporar, pentru trei luni, relateaza Mediafax. Tribunalul Bucuresti se pronunta in cazul cererii lui Becali de intrerupere a pedepsei de trei ani de inchisoare, primita in dosarul schimbului de terenuri cu MApN. Instanta va judeca si solicitarea de contopire a pedepsei din dosarul schimbului de terenuri cu cea din Valiza. Luni, Gigi Becali a spus in fata instantei ca una dintre fiicele sale implineste 18 ani in 7 .

Gigi Becali si-a schimbat doi avocati, nemultumit ca judecatorii au amanat decizia de contopire a pedepselor

Fostul europarlamentar Gigi Becali va avea de acum doar doi aparatori, pe Bogdan Vlad si Pavel Abraham, dupa ce a renuntat la serviciile avocatilor Bogdan Barbuceanu si Mihaela Olaru. Cei doi avocati ii vor oferi lui Becali asistenta juridica in cererea de intrerupere a executarii pedepsei si in cea de contopire a pedepselor.

Solicitarea de contopire a pedepselor primite de Gigi Becali va fi judecata pe 27 iunie

Tribunalul Bucuresti a decis miercuri amanarea pana pe 27 iunie a solicitarii de contopire a pedepselor cu inchisoarea primite de Gigi Becali. in total, Becali a fost condamnat in trei dosare penale. in.

Gigi Becali ramane in inchisoare: Judecatorii au decis sa nu ii aprobe cererea de suspendare a pedepsei pentru trei luni

Judecatorii de la TribunalulBucuresti au decis, miercuri, sa nu aprobe cererea lui Gigi Becali de a suspenda pedeapsa de trei ani pe care o are de executat, cu trei luni, relateaza B1 TV. Astfel, Becali va.

Pavel Abraham este noul avocat al lui Gigi Becali: Cel care i l-a recomandat ar fi chiar omul de afaceri Marius Locic

Gigi Becali are un nou avocat. Asta dupa ce latifundiarul din Pipera s-a suparat pe avocatii sai si a cerut familiei sa-i gaseasca altii care sa il ajute in demersurile pe care le face pentru a iesi mai.

ştiri de la B1

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )