Libnet.ro
UNICEF

19:15

Radu Banciu: Voiculescu ne-a imbolnavit pe toti, ne-a poluat cu polonicul in cap. Daca era onest, scotea o carte cu foile albe

B1 B1,
Radu Banciu: Voiculescu ne-a imbolnavit pe toti, ne-a poluat cu polonicul in cap. Daca era onest, scotea o carte cu foile albe

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, joi seara, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu de pe B1 TV, mai multe pasaje din cartea recent lansata de Dan Voiculescu, intitulata Uniunea Social Liberala - Ideea. continuă pe B1

Radu Banciu: De ce s-a grabit Voiculescu sa scrie o carte, ca oricum are tot timpul in puscarie? E cert, insa, ca are resurse sa se plagieze pe el insusi

Jurnalistul Radu Banciu a prezentat, miercuri seara, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu de pe B1 TV, cartea lansata de Dan Voiculescu, intitulata Uniunea Social Liberala - Ideea care l-a ingenuncheat pe.

Radu Banciu: Nici 15% din toti politicienii la un loc nu au carisma politica a lui Traian Basescu

Jurnalistul Radu Banciu a afirmat, luni seara, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu, difuzata de B1 TV, ca nu exista politician cu o carisma politica la fel de mare ca a presedintelui Traian Basescu, pentru a.

Radu Banciu: CNA ne-a amendat doar pentru ca aveam papucii nefacuti. De fiecare data cand altul calca pe bec, ne arde si pe noi (VIDEO)

Jurnalistul Radu Banciu a catalogat, marti seara, ca fiind niste actiuni razbunatoare cele mai recente amenzi date de CNApentru emisiunea pe care o prezinta, Lumea lui Banciu, difuzata de postul B1.

Romania TV si B1, amendate din cauza limbajului injurios folosit de Dragos Patraru si Radu Banciu

CNA a decis, marti, sa amendeze Romania TV, cu 20. 000 de lei, si B1 TV, cu 10. 000 de lei, din cauza emisiunilor Starea Natiei, realizata de Dragos Patraru, si Lumea lui Banciu, realizata de Radu Banciu, in care realizatorii au folosit un limbaj injurios, relateaza Mediafax.

Radu Banciu: Fascinanta Grapini a incurcat reumatismul cu romantismul, a incurcat bolile cu sentimentele

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, duminica seara, in cadrul emisiunii sale Lumea lui Banciu, difuzata de B1 TV, noua greseala de gramatica promovata de Maria Grapini pe o retea de socializare. Fascina.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )