Libnet.ro
UNICEF

18:30

Radu Ghetea, inlocuit de la CEC Bank cu secretarul de stat din Finante, Valentin Mavrodin

B1 B1,
Radu Ghetea, inlocuit de la CEC Bank cu secretarul de stat din Finante, Valentin Mavrodin

Actionarul principal al CEC Bank nu i-a mai prelungit mandatul lui Radu Ghetea 70 de ani), locul lui fiind luat de secretarul de stat din Finante Valentin Mavrodin, care conduce si operatiunile Trezoreriei,. continuă pe B1

DUPA EXPIRAREA MANDATULUI Radu Ghetea - inlocuit cu Valentin Mavrodin, la conducerea CEC Bank

Radu Gratian Ghetea a fost inlocuit la conducerea Consiliului de Administratie al CEC Bank cu Valentin Tiberiu Mavrodin, secretar de stat in Ministerul Finantelor Publice MFP), dupa ce mandatul domnului Ghetea in fruntea bancii de stat a expirat sambata, 11 mai, dupa circa 12 ani in fruntea institutiei de credit.

Finantele nu i-au mai prelungit mandatul lui Ghetea la CEC. Locul lui a fost luat de secretarul de stat din Finante, Valentin Mavrodin

Actionarul principal al CEC Bank nu i-a mai prelungit mandatul fostului presedinte CEC Bank Radu Ghetea 70 de ani), locul lui fiind luat de secretarul de stat din Finante Valentin Mavrodin, care conduce si operatiunile Trezoreriei. Tentative de a-l schimba pe Radu Ghetea au existat inca de pe vremea cand ministrul Finantelor era liberalui Daniel Chitoiu, dar nici el si nici ministrii care s-au succedat nu au reusit inlocuirea. Ghetea a fost si unul dintre criticii vocali ai OUG 114, prin care se instituia taxa pe banci.

Schimbare la CEC Bank. Radu Ghetea, inlaturat complet de la conducerea bancii

Radu Gratian Ghetea nu mai este nici presedinte al Consiliului de Administratie al CEC Bank, dupa ce anul trecut a fost indepartat si din functia de director executiv.

Ultimatum pentru extradarea lui Radu Mazare. Documentele au fost predate autoritatilor din Madagascar

Ministrul interimar al Justitiei a anuntat luni dimineata ca a predat toate documentele necesare pentru extradarea lui Radu Mazare din Madagascar. Angajatii ministerului Justitiei au lucrat la foc automat, in aceste zile, pentru a traduce in limba franceza cele 600 de pagini ale dosarului in care a fost judecat si condamnat fostul edil al Constantei.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )