Libnet.ro
UNICEF

01:05

Radu Mazare, costumat in Stefan cel Mare la carnavalul de la Mamaia: Irina Loghin si Maria Carneci, in carul alegoric al primarului

B1 B1,
Radu Mazare, costumat in Stefan cel Mare la carnavalul de la Mamaia: Irina Loghin si Maria Carneci, in carul alegoric al primarului

Primarul Constantei, Radu Mazare, l-a interpretat, sambata seara, pe domnitorul Stefan cel Mare, la carnavalul de la Mamaia. Purtand peruca si mustata pentru a aduce cat mai mult cu domnitorul Moldovei, dar. continuă pe B1

Carnavalul de la Mamaia: Radu Mazare l-a interpretat pe Stefan cel Mare

Primarul Constantei, Radu Mazare, l-a interpretat pe domnitorul Stefan cel Mare la carnavalul de la Mamaia, edilul sustinand ca acest rol a fost inaltator si mai complex decat altele si ca tot spectacolul a fost pus in scena in mod.

Mazare s-a costumat in Stefan cel Mare. Blasfemie sau spectacol?

Un nou eveniment, organizat de Fashiontv pe scena Fashion Summer Festival 2014, a batut un nou record de spectatori prezenti in acest sezon in Piata Cazino din Mamaia. Peste 35. 000 de persoane au urmarit ultima editia a Carnavalului Mamaia, un spectacol cu intrare libera care a recreat scene din istoria Romaniei.

Zilele Nordului. Stejarii lui Stefan cel Mare se arata la Darabani

Poiana celor Patru Stejari ai lui Stefan cel Mare, monument istoric din Darabani, judutul Botosani, va fi reamenajata in cursul acestui an, la initiativa Asociatiei Nord. Demersurile au inceput in primavara acestui an, iar activitatile fac parte din agenda festivalului Zilele Nordului, care se va desfasura la Darabani in perioada 8-10 august.

FOTO Repetitii pentru carnaval, cu Radu cel Mazare, Maria Carneci si Irina Loghin

Sambata seara, va fi din nou carnaval la Mamaia. La aceasta editie, Radu Mazare va imbraca straie de domnitor moldovean, devenind Stefan cel Mare. Alaturi de el le va avea pe Irina Loghin, ce va interpreta rolul mamei domnitorului, si Maria Carneci, care va fi Vrancioaia.

FOTO Povestea lui Stefan cel Mare si a Vrancioaei, readusa la viata pe scena din piateta Cazino din Mamaia

Piateta Cazinou din statiunea Mamaia s-a transformat sambata seara in scena de poveste. Mii de turisti si constanteni au admirat spectacolul care a recreat scene dragi din istoria poporului roman: batalia dintre romani si turci de la Podul inalt.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,27 seconds )