Libnet.ro
UNICEF

01:06

Radu Mazare, despre noul cod penal: Stati linistiti, dosarul meu nu se prescrie, ne judecam

B1 B1,
Radu Mazare, despre noul cod penal: Stati linistiti, dosarul meu nu se prescrie, ne judecam

Radu Mazare a declarat ca marti se va prezenta la noul termen de judecata al procesului in care este cercetat penal privind restutuirea unor terenuri din Constanta, Mamaia si faleza, relateaza Agerpres. Maine. continuă pe B1

Felix Rache: Noul Cod penal este o lovitura data literaturii. Nu te mai eliberezi daca scrii un roman, te eliberezi mai repede, cu o poezie sau cu un catren

Felix Rache, realizatorul emisiunii Deziluzia Optica de la Antena 3, a facut o serie de comentarii despre noul cod penal. Eu credeam ca legea le este favorabila doar oamenilor care, saracii, au furat si ei.

Noul Cod Penal a intrat in vigoare. VEZI ce se schimba

Noul Cod Penal a intrat in vigoare azi-noapte la ora 00:00. 400 de detinuti ar putea fi eliberati in baza noului Cod. 200 dintre ei au depus deja cereri la ANP. Noul cod de procedura penala prevede.

Noul Cod Penal si noul Cod de Procedura Penala au intrat in vigoare.

Noul Cod Penal si cel de Procedura Penala au intrat in vigoare de sambata. Inalta Curte de Justitie si Casatie, CSM, DNA si alte institutii au transmis premierului punctele lor de vedere referitoare la erorile din noile coduri care vor bulversa sistemul judiciar din Romania si vor face imposibila instrumentarea dosarelor pentru parlamentari si ministri. Noile acte normative vor dezincrimina fapte grave sau vor reduce pedepsele pentru infractiuni grave. In plus, sistemul nu este pregatit cu .

Noul Cod Penal a eliberat patru detinute din Penitenciarul de Femei Targsor

Patru detinute de la Penitenciarul de Femei Targsor au fost puse sambata in libertate, prin aplicarea prevederilor legale din noul Cod Penal si ale noului Cod de Procedura Penala.

Trei detinuti din Penitenciarul Bistrita, ajutati sa scape mai repede de gratii de noul Cod Penal

Chiar in data de 1 februarie, trei detinuti au fost eliberati din Penitenciarul Bistrita, ca urmare a diminuarii pedepselor aduse de noul Cod Penal. Ajutati au fost si alti 6 tineri, care au fost transferati la centre de detentie.

Marturia unui detinut iertat de noul Cod Penal: Doamne, Dumnezeule, nu-mi vine sa cred ca sunt liber!

Ilias Saban, de 31 de ani, este primul detinut din cadrul Penitenciarului Slobozia eliberat de indata de o instanta, asa cum prevede noul Cod Penal. Alaturi de el, alti 140 de ocnasi au asteptat aceeasi sentinta. Din pacate, insa, ceilalti nu au fost atat de norocosi.

Noul cod penal deschide portile inchisorilor: Peste 120 de detinuti au fost eliberati in 24 de ore de la intrarea in vigoare a noului cod

Reglementarile mai permisive ale noului cod penal a dus la eliberarea din inchisoare a 122 de detinuti au fost eliberati in numai 24 de ore de la intrarea in vigoare a noului cod. De asemenea, pentru 176 de.

Noul Cod Penal. Minorii nu mai fac inchisoare cand comit infractiuni minore.

122 de detinuti au fost pusi in libertate sambata, in prima zi de aplicare a noilor cod penal si cod de procedura penala, potrivit unui comunicat al Administratiei Nationale a Penitenciarelor ANP). Masura a fost luata deoarece noile reglementari au introdus pedepse mai mici pentru unele infractiuni, printre care cele pentru rele tratamente aplicate minorilor, furt calificat, marturie mincinoasa, inselaciune, trafic de minori. Procedurile penale prevad ca unui condamnat i se aplica legea mai .

20 de detinuti isi doresc calcularea pedepsei dupa noul Cod Penal

Odata cu intrarea in vigoare a noului Cod Penal, nu mai putin de 20 de detinuti din penitenciarul Baia Mare au cerut ca pedeapsa sa le fie recalculata. Mai mult, primul detinut care a beneficiat de noile prevederi ale codului poena a fost eliberat cu 14 zile mai devreme, acesta fiind un tanar din Hunedoara.

Sapte detinuti din Penitenciarul Targu Jiu, eliberati de noul Cod Penal

Sapte detinuti din cadrul Penitenciarului Targu Jiu au fost pusi in libertate ca urmare a intrarii in vigoare a noului Cod Penal.

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1996 seconds )