Libnet.ro
UNICEF

23:30

Trei detinuti din Penitenciarul Bistrita, ajutati sa scape mai repede de gratii de noul Cod Penal

Adevărul Adevărul,
Trei detinuti din Penitenciarul Bistrita, ajutati sa scape mai repede de gratii de noul Cod Penal

Chiar in data de 1 februarie, trei detinuti au fost eliberati din Penitenciarul Bistrita, ca urmare a diminuarii pedepselor aduse de noul Cod Penal. Ajutati au fost si alti 6 tineri, care au fost transferati la centre de detentie. continuă pe Adevărul

Penitenciarul Vaslui: Trei detinuti au fost eliberati, ar putea urma si altii.

Trei detinuti din cei o mie incarcerati in Penitenciarul Vaslui au fost eliberati dupa intrarea in vigoare a noilor Coduri, in timp ce pentru alti 160 au fost reduse pedepsele, iar daca deciziile instantelor vor ramane definitive, o parte dintre acestia ar putea beneficia de eliberari conditionate, informeaza Mediafax. Potrivit unor surse oficiale, este vorba despre un barbat din Olt care, in aprilie 2010, a fost condamnat la trei ani si noua luni de inchisoare pentru inselaciune, de un barbat .

Sapte detinuti din Penitenciarul Targu Jiu, eliberati de noul Cod Penal

Sapte detinuti din cadrul Penitenciarului Targu Jiu au fost pusi in libertate ca urmare a intrarii in vigoare a noului Cod Penal.

ANP: 400 de detinuti ar putea beneficia de legea mai favorabila.

Aproximativ 400 de detinuti ar putea beneficia de legea mai favorabila, odata cu intrarea in vigoare a noilor coduri, la 1 februarie, dupa ce comisiile mixte au analizat aproape 31. 000 de dosare ale persoanelor private de libertate, informeaza Administratia Nationala a Penitenciarelor ANP), conform Mediafax. Inaintam aceasta cifra sub rezerva ca, potrivit legii, modificarea unei pedepse ori a unei masuri educative definitiv aplicate reprezinta atributul exclusiv al instantei de judecata, .

Ce s-a ales cu cei trei baieti din Animal X! VIDEO

Serban Copot, Laurentiu Penca si Alexandru Salaman, cei cunoscuti drept Hiena, Vierme si Soparla din trupa Animal X sunt in prezent mai mult focusati pe afaceri si viata de familie decat pe muzica.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,254 seconds )