Libnet.ro
UNICEF

00:07

Sapte detinuti din Penitenciarul Targu Jiu, eliberati de noul Cod Penal

Adevărul Adevărul,
Sapte detinuti din Penitenciarul Targu Jiu, eliberati de noul Cod Penal

Sapte detinuti din cadrul Penitenciarului Targu Jiu au fost pusi in libertate ca urmare a intrarii in vigoare a noului Cod Penal. continuă pe Adevărul

Trei detinuti din Penitenciarul Bistrita, ajutati sa scape mai repede de gratii de noul Cod Penal

Chiar in data de 1 februarie, trei detinuti au fost eliberati din Penitenciarul Bistrita, ca urmare a diminuarii pedepselor aduse de noul Cod Penal. Ajutati au fost si alti 6 tineri, care au fost transferati la centre de detentie.

Spitalul Judetean de Urgenta Targu Jiu, fara manager privat

Nicoleta Claudia Manu si-a dat demisia de la conducerea Spitalului Judetean de Urgenta Targu Jiu, dupa numai cateva luni de la numirea in functia.

Sapte sate din Braila si doua din Buzau, izolate in continuare.

Sapte sate din judetul Braila sunt in continuare izolate, iar, la Buzau, doua sate sunt ingropate sub zapada, conform Mediafax. In judetul Braila, potrivit reprezentantilor Comandamentului pentru Situatii de Urgenta, sambata dimineata mai sunt izolate sapte sate din cinci comune: satele Bumbacari, din comuna Dudesti, satele Drogu, Pintecani, Zamfiresti din comuna Galbenu, satul Maraloiu, din Gradistea, Mihail Kogalniceanu din comuna Ramnicelu si satul Pribeagu din comuna Rosiori. De .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )