Libnet.ro
UNICEF

12:30

Radu Timis, CrisTim: Tara nu este pregatita pentru alegeri anticipate

Adevărul Adevărul,
Radu Timis, CrisTim: Tara nu este pregatita pentru alegeri anticipate

Situatia politica actuala, demisia sefului Guvernului si protestele de strada vor afecta cu siguranta mediul de afaceri, este de parere Radu Timis, presedintele Asociatiei Romane a Carnii si manager al producatorului alimentar CrisTim. Mediul de afaceri va fi in mod sigur afectat pana se instaleaza noul guvern, pana isi creeaza echipa si structura. continuă pe Adevărul

GuvernulTAU. Radu Timis, CrisTim: Tara nu este pregatita pentru alegeri anticipate

Situatia politica actuala, demisia sefului Guvernului si protestele de strada vor afecta cu siguranta mediul de afaceri, este de parere Radu Timis, presedintele Asociatiei Romane a Carnii si manager al producatorului alimentar CrisTim. Mediul de.

Mentinerea lui Bashar al-Assad la putere nu este cruciala pentru Rusia - oficial rus

Mentinerea presedintelui Bashar al-Assad la putere in Siria nu este cruciala pentru Rusia, a afirmat, citat de agentia RIA, purtatorul de cuvant al ministerului rus de Externe, Maria Zaharova, transmite Reuters.

Presedintele Hollande, in vizita la Beijing: Sprijinul Chinei este esential pentru un acord pe probleme climatice

Presedintele francez Francois Hollande a sosit luni intr-o vizita de doua zile in China, la invitatia omologului sau Xi Jinping, informeaza AFP. In prima zi a vizitei oficiale, Hollande a estimat ca sprijinul Chinei este esential pentru a se incheia un acord global si ambitios in cadrul Conferintei ONU pe tema climatului desfasurata la Paris.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )