Libnet.ro
UNICEF

00:07

Raed Arafat: La acest moment nu se discuta de inchiderea unor activitati sau de lockdown

Antena3 Antena3,
Raed Arafat: La acest moment nu se discuta de inchiderea unor activitati sau de lockdown

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), Raed Arafat, a declarat sambata, la Targu Mures, ca in acest moment nu se discuta de inchiderea unor activitati sau de lockdown. Vor fi luate insa masuri suplimentare pe fondul cresterii numarului infectarilor cu SARS-CoV-2, a avertizat Arafat. continuă pe Antena3

Raed Arafat: La acest moment nu se discuta de inchiderea unor activitati sau de lockdown

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), dr. Raed Arafat, a declarat, sambata, la Targu Mures, ca in acest moment nu se discuta de inchiderea unor activitati sau de lockdown, insa vor fi luate masuri suplimentare pe fondul cresterii numarului infectarilor cu SARS-CoV-2.

Raed Arafat: La acest moment nu se discuta de inchiderea unor activitati sau de lockdown

Prezent la Targu Mures, cu ocazia aniversarii a 30 de ani de la infiintarea SMURD in Romania, Raed Arafat, presedintele Departamentului pentru Situatii de Urgenta a declarat ca la acest moment nu se discuta.

RAED ARAFAT: La acest moment nu se discuta de inchiderea unor activitati sau de lockdown

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), dr. Raed Arafat, a declarat, astazi, la Targu Mures, ca in acest moment nu se discuta de inchiderea unor activitati sau de lockdown, insa vor fi luate masuri suplimentare pe fondul cresterii numarului infectarilor cu SARS-COV-2.

RAED ARAFAT, LA 30 DE ANI DE SMURD: Munca de convingere si schimbarea mentalitatilor au fost cele mai mari consumatoare de timp

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), dr. Raed Arafat, a afirmat, astazi, la festivitatea implinire a 30 de ani de la infiintarea Serviciului Mobil de Urgenta Reanimare si Descarcerare SMURD) in Romania, ca munca de convingere si schimbarea mentalitatilor au fost cele mai mari consumatoare de timp de la infiintarea acestui serviciu in tara noastra si ca si astazi inca anumite intrebari persista.

Atentie, soferi. Amenzi de minimum 1300 de lei pentru romani. Ce patesc soferii in trafic din acest moment

Luna octombrie nu a venit doar cu peisaje superbe. Iarna si-a facut deja simtita prezenta in unele parti ale tarii. in acest caz, cum se procedeaza cu anvelopele de iarna: schimba soferii cauciucurile masinilor sau nu? Potrivit ordonantei, soferii sunt obligati sa aiba automobilele dotate cu anvelope de iarna atunci cand circula pe drumurile publice .

Cum arata situatia votului in strainatate la alegerile parlamentare in acest moment. Ce state si-au dat acordul pentru organizarea de sectii si care ar urma sa o faca

Malta si Nigeria sunt singurele state ale caror autoritati au informat oficial, pana la acest moment, ca nu vor permite organizarea de sectii de votare pe teritoriul lor, nici la sediile misiunilor diplomatice sa.

Lidl Romania a facut anuntul pentru milioane de clienti. Ce primesc romanii din acest moment

Lidl Romania are un anunt important pentru clientii din Romania, asadar iata ce primesc acestia in plus cand isi fac cumparaturile din toate magazinele sale. Lidl Romania a facut anuntul pentru milioane de clienti Lidl Romania a facut in aceasta saptamana un anunt important, dupa un mic teasing care sa atraga atentia intregii lumi. Dar .

Ministrul Sanatatii: in acest moment nu se impune starea de urgenta, se impune respectarea regulilor La ce ar trebui sa ne asteptam in perioada urmatoare - UPDATE

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, spune ca in acest moment nu se impune instituirea starii de urgenta in Romania, ci respectarea regulilor de protectie sanitara, pentru a limita cresterea progresiva de cazuri de COVID-19.

Ungurii ne dau vestea proastra, fix in acest moment. Anuntul de ultima ora din Ungaria

Veste proasta din Ungaria! Decizia finala a autoritatilor a surprins pe toata lumea. Ce a hotarat Guvernul maghiar cu privire la restrictiile impotria raspandirii coronavirusului? Decizie oficiala a Guvernului maghiar! Ungaria a prelungit cu o luna masurile restrictive in privinta accesului in tara. Acestea au fost introduse in tara de la 1 septembrie in vederea .

inca o zi cu peste 2.000 de infectari. Ce spune Arafat despre o noua inchidere a unor activitati si despre lockdown

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a declarat, sambata, la Targu Mures, ca momentan nu exista discutii cu privire la inchiderea unor activitati sau de lockdown, insa vor fi luate masuri suplimentare pe fondul cresterii numarului infectarilor cu SARS-COV-2.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )