Libnet.ro
UNICEF

23:15

RAED ARAFAT: in cadrul prelungirii starii de alerta se pastreaza purtarea mastilor in spatii publice

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
RAED ARAFAT: in cadrul prelungirii starii de alerta se pastreaza purtarea mastilor in spatii publice

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a anuntat ca in propunerea de prelungire a starii de alerta cu 30 de zile nu mai sunt incluse achizitiile directe. Arafat a mentionat ca se pastreaza obligativitatea purtarii mastilor in spatii inchise si triajul epidemiologic si ca intre noile masuri este si deschiderea de noi puncte de trecere a frontierei, anunta G4media. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Comitetul Executiv al PSD decide cum voteaza in cazul prelungirii starii de alerta

Comitetul Executiv National al PSD se reuneste luni, de la ora 14,00, la sediul central al partidului, pentru a hotari cum vor vota parlamentarii social-democrati in cazul prelungirii starii de alerta. Purtatorul de cuvant al partidului, Lucian Romascanu, a declarat ca PSD sustine o stare intermediara de alerta, pe o perioada strict limitata in timp, de 15 zile.

Comitetul Executiv al PSD va decide azi cum voteaza in cazul prelungirii starii de alerta

Comitetul Executiv National al PSD se reuneste luni, de la ora 14,00, pentru a stabili cum voteaza parlamentarii social-democrati in cazul prelungirii starii de alerta.

De ce nu se redeschid restaurantele si teatrele. Anuntul vehement facut de Raed Arafat

Raed Arafat a marturisit, dupa sedinta de guvern, in care s-a decis prelungirea starii de alerta, de ce nu se redeschid restaurantele si teatrele.

Raed Arafat, anunt de ultima ora. PSD are castig de cauza

Secretarul de stat in MAI, Raed Arafat, a prezentat, marti, dupa sedinta de Guvern, motivele pentru care s-a propus prelungirea starii de alerta. El a precizat ca nu se mai regasesc propuneri privind achizitii directe sau alte propuneri care nu sunt necesare in aceasta faza.

RAED ARAFAT: Interesul pentru masurile de protectie a scazut din mai multe motive, nu neaparat din cauza masurilor de relaxare

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), Raed Arafat, sustine ca trendul crescator al numarului de imbolnaviri cu COVID-19 constatat in ultimele zile se poate pastra, daca oamenii nu vor respecta masuri precum purtarea mastii de protectie, distantare fizica si igiena.

Mircea Badea, reactie dupa replicile dure cu Raed Arafat: intre mine si doctorul Arafat nu exista niciun razboi! Raman sustinatorul lui

Realizatorul emisiunii in Gura Presei, Mircea Badea, a tinut sa clarifice ca intre el si Raed Arafat nu exista niciun razboi, in ciuda dezbaterii mai aprinse pe care au avut-o in editia de duminica seara.

RAED ARAFAT: Situatia infectiilor cu SARS-COV2 si in mod deosebit numarul cazurilor active s-au deteriorat

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a afirmat, azi, ca situatia infectiilor cu SARS-COV2 si, in mod deosebit, numarul cazurilor active s-au deteriorat in ultimele zile, ca efect al masurilor de relaxare.

Raed Arafat, mesaj cutremurator: Cei care spun ca este o farsa, sa priveasca...

Seful DSU Raed Arafat i-a invitat pe cei care pun la indoiala situatia in care se afla Romania sa priveasca in ochi familiile eroilor cazuti la datorie si sa le spuna ca rudele lor au murit din cauza unei farse. Reactia lui Arafat vine dupa ce un medic din Olt, diagnosticat cu COVID, a murit.

Raed Arafat arunca bomba: Cati romani mor, de fapt, din 100 de infectati

Raed Arafat a explicat, marti, la Sinteza zilei, de ce este prea devreme ca Romania sa renunte la masurile de prevenire a infectiei cu coronavirus.

Raed Arafat, catre romanii care neaga pandemia de Covid-19: Sa priveasca in ochi familiile si sa le spuna ca rudele lor au murit din cauza unei farse

Secretarul de stat Raed Arafat le transmite celor care spun ca pandemia de COVID-19 este o farsa sa priveasca in ochi familiile celor cazuti la datorie si sa le spuna direct ca rudele lor au murit din cauza unei farse.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )