Libnet.ro
UNICEF

22:00

Raed Arafat, despre cresterea cazurilor de COVID-19 in Romania: Oamenii nu inteleg, tinerii cred ca este o gluma

B1 B1,
Raed Arafat, despre cresterea cazurilor de COVID-19 in Romania: Oamenii nu inteleg, tinerii cred ca este o gluma

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a comentat explozia de cazuri noi de coronavirus de pe teritoriul Romaniei, din ultimele zile. Secretarul de Stat al MAI pune acest lucru pe seama. continuă pe B1

Bomba! Cum s-a pregatit curatarea lui Raed Arafat

Mihai Gadea a prezentat, marti, la Sinteza zilei, dezvaluiri-soc despre o operatiune ampla avandu-l ca tinta pe seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat.

Raed Arafat: Cazurile active cresc. Jumatate din cazurile de astazi au aparut in Bucuresti, Ilfov, Arges si Prahova

Seful Departamentul pentru Situatii de Urgenta DSU), Raed Arafat, a anuntat ca sunt in crestere cazuri active de Covid-19, in prezent fiind aproape 6. 000, cele mai multe fiind usoare. El a precizat ca jumatate din cazurile de vineri au aparut in Bucuresti, Ilfov, Arges si Prahova. Arafat a afirmat ca Romania a evitat un dezastru si, in loc sa recunoastem asta, cream toate premisele sa ne intoarcem la dezastru.

Raed Arafat a intrat aseara intr-o benzinarie. Nu se respecta reguli de baza! Ce a descoperit acolo

Secretarul de stat in MAI Raed Arafat spune ca multi romani au devenit neglijenti si nu mai respecta reguli de baza in lupta cu noul coronavirus.

Raed Arafat: Romanii s-au relaxat, dar o parte au devenit neglijenti si nu mai respecta regulile de baza

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a comentat explozia de cazuri noi de coronavirus de pe teritoriul Romaniei, din ultimele zile. Secretarul de Stat al MAI pune acest lucru pe seama.

Denuntatorul directorului Unifarm: Raed Arafat nu are absolut nicio legatura cu aceasta afacere de coruptie

Vicepresedintele Comisiei de sanatate a Camerei Deputatilor, deputatul USR Emanuel Ungureanu, cel care fost citat ca martor de DNA in dosarul in care seful Unifarm, Ionel Adrian, este acuzat ca cerut o spaga de 750. 000 de euro, a infirmat, marti, la Sinteza zilei, acuzatiile care i s-au adus lui Raed Arafat in legatura cu acest caz de catre avocatul Gheorghe Piperea.

FLORIN ROMAN, LIDER PNL: PSD este vinovat pentru cresterea cazurilor de coronavirus

Liderul deputatilor PNL, Florin Roman, sustine ca cei de la PSD sunt vinovati pentru cresterea cazurilor de coronavirus, asta pentru ca au sabotat Guvernul si au criticat masurile de restrictie, conform Stiripesurse. ro.

CORONAVIRUS |Alexandru Rafila, despre cresterea alarmanta a cazurilor de COVID-19: Ar trebui, macar in al 12-lea ceas, sa ne revenim

Alexandru Rafila, membru in Comitetul Executiv al Organizatiei Mondiale a Sanatatii si presedinte al Societatii Romane de Microbiologie, a declarat joi, in contextul in care Romania a inregistrat cel mai.

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )