Libnet.ro
UNICEF

21:30

Raed Arafat, mesaj pentru romani pentru relaxarea de dupa 15 mai: Va dati seama ca acest lucru nu se poate face

Antena3 Antena3,
Raed Arafat, mesaj pentru romani pentru relaxarea de dupa 15 mai: Va dati seama ca acest lucru nu se poate face

Raed Arafat transmite ca in Romania nu s-a ajuns inca la faza in care oamenii sa fie relaxati si sa spuna ca totul a trecut. Oamenii trebuie sa poarte masti de protectie, pentru ca nu se stie cine e infectat si cine nu, a afirmat Arafat. continuă pe Antena3

Raed Arafat: Daca nu respectam regulile pana pe 15 mai, vom impune si alte masuri. Lucrurile pot scapa de sub control

Raed Arafat sustine ca daca nu vom respecta masurile impuse pana la expirarea starii de urgenta, nu numai ca nu vom scapa de restrictii, dar se vor impune si alte masuri. Declaratia a fost facuta in exclusivitate, la Antena 3.

Regulament pentru turism dupa 15 mai. Ministrul Economiei a facut anuntul

Virgil Popescu vine cu noi lamuriri despre turism. Ministrul Economiei sustine ca se lucreaza la un set de masuri si reguli pentru sectorul turistic, dupa 15 mai.

Raed Arafat: Daca totul va fi permis din 15 mai situatia ar putea sa scape de sub control

Secretar de statin Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, a declarat intr-o interventie televizata ca restrictiile luate de Romania pentru combaterea pandemiei de COVID-19 au fost corecte si ca ele nu.

Activitatile romanilor dupa 15 mai, mai complicate decat par la prima vedere: avertismentul lui Arafat

Romanii au inceput deja sa se relaxeze, cand vine vorba de ignorarea avertismentelor oficiale pe perioada starii de urgenta. Raed Arafat este foarte dezamagit de acest lucru si vine cu una.

Cum s-a hotarat Raed Arafat sa devina medic pentru situatii de urgenta: La 14 ani eram in sala de operatie, am facut chiar si o injectie

Raed Arafat a marturisit in exclusivitate, la Antena 3, motivul pentru care a decis sa se faca medic pentru situatii de urgenta. Seful DSU sustine ca totul a venit dupa ce a urmarit un serial cu paramedici.

Raed Arafat: S-ar putea sa apara noi focare, noi probleme. Nu am ajuns la faza de relaxare

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a facut apel la continuarea respectarii masurilor de siguranta si a precizat ca este prematur sa vorbim de relaxare, chiar daca numarul infectarilor este in scadere.

Raed Arafat: Asa se vor proteja toate firmele din Romania de coronavirus!

Raed Arafat sustine ca oricine care vrea sa se protejeze in viitor si sa isi protejeze firma ar trebuie sa aiba cel putin un termometru pentru a putea lua temperatura in momentul in care angajatul ajunge la munca.

Raed Arafat: Oamenii sa isi calculeze ca vor face vacanta in Romania S-ar putea sa se impuna si alte restrictii daca ne trezim cu un numar exploziv de cazuri de coronavirus (VIDEO)

Raed Arafat a declarat ca romanii ar trebui sa se bucure de concedii in tara. Nu de alta, dar situatia generata de pandemia de coronavirus este extrem de instabila, iar ei risca sa nu mai poata controla.

Vor putea romanii sa faca nunti dupa 15 mai? Ce raspunde Marcel Vela

Autoritatile analizeaza daca romanii vor putea sa faca nunti dupa data de 15 mai, cand se ridica starea de urgenta, a afirmat ministrul de Interne, Marcel Vela, pe pagina sa de Facebook, unde a raspuns mai multor intrebari adresate de romani. El spune ca pentru a ajunge intr-o faza optimista dupa 15 mai romanii trebuie sa fie in continuare foarte constiinciosi si foarte responsabili: Depinde de comportamentul nostru, sa mai rabdam un pic, inca doua saptamani.

Somajul tehnic platit de stat, in vizorul autoritatilor: ce se intampla dupa 15 mai, conform ministrului Muncii

Foarte multi romani se afla la aceasta ora in somaj tehnic si sunt panicati de situatia in care se vor afla dupa 15 mai. Ministrul Muncii si Protectiei Sociale are insa o veste.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )