Libnet.ro
UNICEF

01:05

Raed Arafat, noul ministru al Sanatatii.

România Liberă România Liberă,
Raed Arafat, noul ministru al Sanatatii.

Subsecretarul de stat in Ministerul Sanatatii din Romania, Raed Arafat a fost numit ministru al Sanatatii, potrivit unui comunicat remis, miercuri, de administratia prezidentiala. Presedintele Traian Basescu a semnat, miercuri, decretul de numire a lui Raed Arafat in functia de ministru al Sanatatii, se arata in comunicat. Raed Arafat ar urma sa depuna, miercuri la ora 19:00, juramantul de investitura. La inceputul lunii octombrie, premierul Victor Ponta a fost desemnat ministru interimar . continuă pe România Liberă

Raed Arafat, noul ministru al Sanatatii - surse.

Arafat, noul ministru al Sanatatii

Update 13:19 Presedintele Traian Basescu a semnat decretul de numire. Raed Arafat va fi noul ministru al Sanatatii, acesta urmand sa depuna juramantul astazi la ora 19:00.

Lazaroiu, despre numirea lui Raed Arafat la Ministerul Sanatatii: Sunt semne bune. ...

Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu comenteaza pe pagina personala de Facebook numirea lui Raed Arafat in fruntea Ministerului Sanatatii. Sunt semne bune. Incepem sa respectam Constitutia, considera Sebastian Lazaroiu. In acest context, Lazaroiu aminteste ca, la inceputul lunii octombrie, Victor Ponta anunta ca vom avea ministru al Sanatatii dupa alegerile parlamentare din 9 decembrie. Subsecretarul de stat in Ministerul Sanatatii din Romania, Raed Arafat a fost numit ministru al .

Raed Arafat va fi noul ministru al Sanatatii. Va depune juramantul astazi, la ora 19.00

Raed Arafat va fi noul ministru al Sanatatii. Interimatul lui Victor Ponta se termina in curand, iar Arafat va prelua noua functie. Presedintele Traian Basescu a semnat, miercuri, decretul de numire a lui Raed.

ULTIMA ORA Raed Arafat este noul ministru al Sanatatii

Raed Arafat este noul ministru al Sanatatii. Presedintele Traian Basescu a semnat miercuri decretul de numire in functie, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale. Reamintim ca, de la demisia ministrului Vasile Cepoi - acuzat de ANI de conflict de interese - functia de ministru interimar al Sanatatii a fost detinuta de premierul Victor Ponta.

VIDEO Raed Arafat este noul ministru al Sanatatii

Raed Arafat este noul ministru al Sanatatii. Presedintele Traian Basescu a semnat miercuri decretul de numire in functie, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale. Reamintim ca, de la demisia ministrului Vasile Cepoi - acuzat de ANI de conflict de interese - functia de ministru interimar al Sanatatii a fost detinuta de premierul Victor Ponta.

VIDEO UPDATE Raed Arafat a depus juramantul si este noul ministru al Sanatatii

Raed Arafat este noul ministru al Sanatatii. El a depus miercuri seara juramantul dupa ce, tot miercuri, presedintele Traian Basescu semnase decretul de numire in functie. Nu am decat o singura rugaminte la dumneavoastra, legea sanatatii. S-a ratat in ianuarie, poate pana in decembrie reusim sa o depunem la Parlament. Va doresc mult succes si sa auzim numai de bine dupa alegeri, a afirmat Traian Basescu in timpul ceremoniei. Presedintii celor doua Camere ale Parlamentului - Valeriu Zgonea si Crin Antonescu - au lipsit de la depunerea juramantului.

Raed Arafat va fi noul ministru al Sanatatii

Raed Arafat va fi noul ministru al Sanatatii. Interimatul lui Victor Ponta se termina in curand iar Arafat va prelua noua functie. Fotoliul de la Sanatate a fost lasat liber de Vasile Cepoi care si-a dat.

Traian Basescu, la juramantul lui Raed Arafat: Vreau Legea sanatatii la Parlament pana in decembrie

Presedintele Traian Basescu le-a transmis miercuri seara, liderilor din Ministerul Sanatatii, cu ocazia depunerii juramantului de catre Raed Arafat in functia de ministru al Sanatatii, sa aiba in.

Raed Arafat este noul Ministru al Sanatatii. Acesta a depus juramantul de investitura

UPDATE 19:02 - Raed Arafat a depus juramantul de investitura. Traian Basescu a declarat cu aceasta ocazie ca spera ca legea sanatatii sa fie depusa pana in Sarbatori si ca spera ca totul sa fie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )