Libnet.ro
UNICEF

01:05

Raed Arafat: Sper ca in cel mai scurt timp sa avem elicopter SMURD pentru regiunea Nord-Vest

B1 B1,
Raed Arafat: Sper ca in cel mai scurt timp sa avem elicopter SMURD pentru regiunea Nord-Vest

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, secretarul de Stat in MAI Raed Arafat, a declarat, vineri, la Cluj, ca in cel mai scurt timp va fi inaugurata, in judetul Salaj, baza de unde va. continuă pe B1

Raed Arafat: Sper ca in cel mai scurt timp sa avem elicopter SMURD pentru regiunea Nord-Vest

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, secretarul de Stat in MAI Raed Arafat, a declarat, vineri, la Cluj, ca in cel mai scurt timp va fi inaugurata, in judetul Salaj, baza de unde va putea fi operat un elicopter SMURD care sa deserveasca regiunea de Nord-Vest.

Cel mai pariat meci de la Euro 2016 a fost Romania - Albania

Cel mai pariat meci din cadrul Campionatului European 2016 a fost Romania - Albania, dupa cum ne-a spus Dan Ghita, presedintele ROMBET, care a precizat: incasarile inregistrate intr-o zi cu meciuri din grupele Euro reprezinta circa 80% din totalul incasarilor dintr-o zi de sambata de martie, de pilda, cand avem meciuri din cel putin cinci-sase campionate interesante.

Ingenius Hub, cel mai nou accelerator pentru start-up-uri din Bucuresti. Cum arata si ce iti propune

Un hub care se diferentiaza prin faptul ca mizeaza pe consultanta oferita in atragerea de fonduri europene si o echipa de traineri care are timp pentru mentorat. Acestea ar fi cele doua avantaje ale Ingenius Hub, cel mai nou hub si accelerator pentru.

Cel mai sigur Android e un esec: vanzari extrem de mici pentru asteptari imense

Blackphone putea fi cel mai dezirabil dispozitiv cu Android, dar pretul mare si lipsa de distributie pe piata l-au transformat intr-un esec.

Grecia: Rata somajului, la cel mai redus nivel din ultimii patru ani

Rata somajului in Grecia a ajuns la cel mai redus nivel din ultimii patru ani, inregistrand, in luna aprilie, o scadere de la 25,3% la 23. 3%, comparativ cu aceeasi perioada din 2015, a anuntat Oficiul Central de Statistica din Grecia ELSTAT).

Cel mai mare studio de gaming romanesc independent se extinde

Amber, studioul romanesc care a lucrat la jocuri precum Cinderella Free Fall, Little Leader, Star Wars Rebels, The Martian a atins o cifra de afaceri de 19. 825 Lei in 2015 si un numar de 200 de angajati. Amber devine astfel cel mai mare studio independent din Romania intr-o industrie cu o cifra de afaceri anuala [].

Acuzatii grave la cel mai mare spital din Moldova: Trei pacienti au murit de septicemie. Medic: Ei au primit antibiotice, iar antibioterapia e unul dintre factorii favorizanti ai infectiei cu Clostridium difficile (VIDEO)

Operatia reusita, pacientul mort. Se intampla in cel mai mare spital din Moldova. Jurnalistii de la Adevarul au aflat ca trei pacienti operati in diferite sectii au facut infectii.

Cel mai bun sufleu de ciuperci

O masa imbelsugata si tihnita in familie. E ceea ce iti doresti, iar iar ideea noastra de cel mai bun sufleu de ciuperci este perfectr pentru cina. incearca aceasta reteta ori de cate ori ti se face pofta.

A murit cel mai trist urs polar din lume. Destinul tragic al ursului tinut captiv la 40 de grade Celsius

Un urs polar care a devenit cunoscut presei drept cel mai trist urs polar din lume a murit in cusca sa dintr-o gradina zoologica din Argentina. Arturo a fost fortat sa supravietuiasca.

Poate concura la categoria cel mai prost hot. Ce a facut un barbat dupa ce a jefuit o batrana

Un tanar de 24 de ani din Husi, judetul Vaslui, poate concura la categoria cel mai prost hot din Romania. Si asta pentru ca tanarul s-a laudat pe Facebook ca a jefuit o batrana si nu a fost prins de politisti. in plus, barbatul a dat detalii despre cum s-au petrecut faptele.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )