Libnet.ro
UNICEF

17:45

A murit cel mai trist urs polar din lume. Destinul tragic al ursului tinut captiv la 40 de grade Celsius

Antena3 Antena3,
A murit cel mai trist urs polar din lume. Destinul tragic al ursului tinut captiv la 40 de grade Celsius

Un urs polar care a devenit cunoscut presei drept cel mai trist urs polar din lume a murit in cusca sa dintr-o gradina zoologica din Argentina. Arturo a fost fortat sa supravietuiasca. continuă pe Antena3

Baiat de 14 ani, impuscat mortal in cel mai sigur poligon de tir din lume

Un baiat de 14 ani a fost ucis de tatal sau, care l-a impuscat din greseala in ceea ce este supranumit cel mai sigur poligon de tir din lume. William Brumby era in poligonul din.

TOP: cele mai vandute masini electrice plug-in din lume

Zece cele mai cautate masini electrice plug-in reincarcabile la priza) din lume au fost vandute in 120. 000 de unitati in primele cinci luni ale anului, dintre care peste 22. 000 de unitati au fost comercializate in luna mai, in crestere cu 42% fata de.

China a terminat constructia celui mai mare telescop vanator de extraterestri

China tocmai a terminat de montat ultima piesa a ceea ce va fi cel mai mare telescop radio din lume. Acesta va fi utilizat pentru explorarea spatiului, dar si cautarea formelor de viata extraterestre. Telescopul se numeste FAST si va fi folosit pentru investigarea celor mai misterioase elemente din Univers, de la gauri negre la [].

Cele mai aglomerate 16 aeroporturi din lume: aeroportul international unde s-au depasit 100 de milioane de pasageri

Consiliul International al Aeroporturilor ACI) a anuntat care sunt cele mai aglomerate aeroporturi internationale din lume, pe baza numraului de pasageri inregistrat in cursul anului trecut. Pe primele zece locuri se regasesc si aeroporturi cunoscute din Europa, printre care Heathrow, din Londra, si Charles de Gaulle, din Paris.

Greatest Hits al trupei Queen, cel mai bine vandut album din toate timpurile in Marea Britanie

Materialul discografic Greatest Hits 1981) al trupei Queen este cel mai bine vandut album din toate timpurile in Marea Britanie, potrivit unui clasament realizat de Official Charts Company, pentru a marca a 60-a aniversare a sa, informeaza site-ul nme. com, citat de News. ro.

Cum arata cel mai mare purificator de aer din lume, aparatul care poate transforma smogul in bijuterii

Un designer olandez a reusit sa conceapa cel mai mare purificator de aer din lume. Acesta nu numai ca face aerul mai respirabil, dar si transforma particulele poluante in bijuterii.

China a finalizat constructia celui mai mare telescop din lume, rolul acestuia este de a cerceta daca exista viata extraterestra (VIDEO)

China a terminat constructia telescopului FAST, care are o suprafata de 30 de ori mai mare decat a unui teren de fotbal si un diametru de 500 de metri. Acesta este cel mai mare telescop din lume,.

Cel mai sangeros atentat din Irak dupa eliminarea lui Saddam Hussein. Bilantul atacului terorist comis duminica la Bagdad a crescut la 250 de morti

Bilantul atentatului comis duminica la Bagdad a crescut la 250 de morti, potrivit unui anunt al Guvernului irakian, ceea ce il face cel mai sangeros atac terorist produs in Irak dupa inlaturarea de la putere a dictatorului Saddam Hussein, in 2003, relateaza BBC News.

De ce i se spune Fantomas lui Octavian Bellu, si ce drama a trait in copilarie cel mai mare antrenor din ginnastica

Legendarul tehnician de gimnastica Octavian Bellu, cel mai de succes antrenor din lume, a condus lotul olimpic feminin intre 1990 si 2005 si din 2010 pana in 2016.

De ce i se spune Fantomas lui Octavian Bellu si ce drama a trait in copilarie cel mai mare antrenor din ginnastica

Legendarul tehnician de gimnastica Octavian Bellu, cel mai de succes antrenor din lume, a condus lotul olimpic feminin intre 1990 si 2005 si din 2010 pana in 2016.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )