Libnet.ro
UNICEF

17:30

Rafael Nadal confirma participarea la Turneul Campionilor

Hotnews Hotnews,
 Rafael Nadal confirma participarea la Turneul Campionilor

Rafael Nadal a precizat, pe contul personal de Instragram, ca se va afla la Londra, acolo unde va avea loc in perioada 10-17 noiembrie Turneul Campionilor. Liderul mondial va incepe adaptarea cu suprafata de joc incepand de joi sau de vineri, sperantele ibericului fiind acelea ca va fi apt sa participe la competitia din O2 Arena. continuă pe Hotnews

ATP: Rafael Nadal, noul lider mondial

Rafael Nadal a urcat pe locul 1 in ierarhia mondiala, cu 9585 de puncte, ibericul devansandu-l pe Novak Djokovic proaspat campion la Masters-ul de la Paris). Lupta pentru prima pozitie mondiala va continua la Turneul Campionilor 10-17 noiembrie, O2 Arena, Londra).

Rafael Nadal este noul lider mondial

Spaniolul Rafael Nadal a urcat din nou pe prima pozitie a ierarhiei mondiale ATP dupa turneul ATP Masters 1000 de la Paris.

Rafael Nadal, al doilea cel mai batran lider mondial. Pentru a cata oara a urcat spaniolul pe locul 1 in clasamentul ATP

In ciuda abandonului in semifinale la Paris, Rafael Nadal a revenit, din aceasta saptamana, in fruntea clasamentului ATP.

Rafael Nadal lovit de o noua accidentare

Spaniolul Rafael Nadal s-a retras inaintea semifinalei de la Paris-Bercy cu Denis Shapovalov, astfel ca iubitorii tenisului nu vor vedea duminica mult visata finala intre primii doi jucatori ai lumii.

Paris Masters: Rafael Nadal s-a retras din cauza unei accidentari si rateaza un posibil duel cu Novak Djokovic Denis Shapovalov va juca finala

Rafael Nadal 2 ATP, va urca pe primul loc incepand de luni) s-a retras inaintea semifinalei Masters-ului de la Paris, din cauza unei accidentari in zona abdominala pe care a suferit-o in timpul incalzirii. Adversarul sau Denis Shapovalov il va intalni in ultimul act pe Novak Djokovic.

Novak Djokovic si Roger Federer, adversari in grupa la Turneul Campionilor

Marti a avut loc tragerea la sorti a celor doua grupe la Turneul Campionilor de la Londra, competitie care va trage cortina peste sezonul 2019.

Turneul Campionilor: Roger Federer si Novak Djokovic, in aceeasi grupa

Marti a avut loc, la Londra, tragerea la sorti a grupelor pentru Turneul Campionilor. Roger Federer si Novak Djokovic se vor duela in faza grupelor, ei facand parte din Grupa Bjorn Borg alaturi de Dominic Thiem si Matteo Berrettini.

Italia are din nou un jucator la Turneul Campionilor dupa 41 de ani

Matteo Berrettini, noua senzatie a tenisului italian, a obtinut matematic calificarea pentru Turneul Campionilor din acest an.

Horia Tecau si-a aflat adversarii din proba de dublu, de la Turneul Campionilor. Cand va juca primul meci

Horia Tecau urmeaza sa evolueze, alaturi de colegul sau de dublu, Jean-Julien Rojer, in grupele Turneului Campionilor, care se va desfasura in Londra.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )