Libnet.ro
UNICEF

16:15

Novak Djokovic si Roger Federer, adversari in grupa la Turneul Campionilor

Online Sport Online Sport,
Novak Djokovic si Roger Federer, adversari in grupa la Turneul Campionilor

Marti a avut loc tragerea la sorti a celor doua grupe la Turneul Campionilor de la Londra, competitie care va trage cortina peste sezonul 2019. continuă pe Online Sport

Turneul Campionilor: Roger Federer si Novak Djokovic, in aceeasi grupa

Marti a avut loc, la Londra, tragerea la sorti a grupelor pentru Turneul Campionilor. Roger Federer si Novak Djokovic se vor duela in faza grupelor, ei facand parte din Grupa Bjorn Borg alaturi de Dominic Thiem si Matteo Berrettini.

Serena Williams, detalii despre o eventuala retragere si legatura cu Roger Federer

A implinit 38 de ani pe 26 septembrie, dar nu are de gand sa renunte la sportul care i-a adus atatea bucurii de-a lungul vietii. Serena Williams a discutat recent despre ce o motiveaza, despre retragere si l-a inclus in ecuatie pe Roger Federer. Atata timp cat el va mai juca, o voi face si eu, a precizat Serena.

Novak Djokovic l-a invins pe Denis Shapovalov si a castigat al cincilea titlu la Masters-ul de la Paris

Aflat la a sasea finala la Masters-ul de la Paris, Novak Djokovic l-a invins destul de usor pe canadianul Denis Shapovalov 28 ATP), scor 6-3, 6-4, si a castigat al cincilea sau titlu al 77-lea al carierei). Sarbul a ajuns la un singur titlu de Masters in spatele lui Rafael Nadal are 34, in timp ce ibericul a obtinut 35).

Paris Masters: Rafael Nadal s-a retras din cauza unei accidentari si rateaza un posibil duel cu Novak Djokovic Denis Shapovalov va juca finala

Rafael Nadal 2 ATP, va urca pe primul loc incepand de luni) s-a retras inaintea semifinalei Masters-ului de la Paris, din cauza unei accidentari in zona abdominala pe care a suferit-o in timpul incalzirii. Adversarul sau Denis Shapovalov il va intalni in ultimul act pe Novak Djokovic.

Paris Masters: Novak Djokovic s-a calificat in a sasea sa finala, dupa ce l-a invins pe Grigor Dimitrov

Novak Djokovic 1 ATP) s-a calificat pentru a sasea oara in finala Masters-ului de la Paris, dupa ce a trecut de Grigor Dimitrov 27 ATP), scor 7-65), 6-4. Sarbul a avut nevoie de o ora si 38 de minute pentru a trece de bulgar.

Rafael Nadal confirma participarea la Turneul Campionilor

Rafael Nadal a precizat, pe contul personal de Instragram, ca se va afla la Londra, acolo unde va avea loc in perioada 10-17 noiembrie Turneul Campionilor. Liderul mondial va incepe adaptarea cu suprafata de joc incepand de joi sau de vineri, sperantele ibericului fiind acelea ca va fi apt sa participe la competitia din O2 Arena.

Italia are din nou un jucator la Turneul Campionilor dupa 41 de ani

Matteo Berrettini, noua senzatie a tenisului italian, a obtinut matematic calificarea pentru Turneul Campionilor din acest an.

Horia Tecau si-a aflat adversarii din proba de dublu, de la Turneul Campionilor. Cand va juca primul meci

Horia Tecau urmeaza sa evolueze, alaturi de colegul sau de dublu, Jean-Julien Rojer, in grupele Turneului Campionilor, care se va desfasura in Londra.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2258 seconds )