Libnet.ro
UNICEF

01:05

Rafinaria Petrotel Lukoil din Ploiesti a primit o amenda de 100.000 de lei din cauza poluarii

B1 B1,
Rafinaria Petrotel Lukoil din Ploiesti a primit o amenda de 100.000 de lei din cauza poluarii

Rafinaria Petrotel Lukoil din Ploiesti a primit o amenda de 100. 000 de lei din partea Comisariatului Garzii de Mediu pe motiv ca aceasta a poluat aerul in timpul trecerii gazelor de la o instalatie veche pe una no. continuă pe B1

Rafinaria Lukoil, amendata pentru poluarea aerului in Ploiesti

Comisarii Garzii de Mediu Prahova au amendat cu 100. 000 de lei rafinaria Petrotel Lukoil din Ploiesti, pe motiv ca aceasta a poluat aerul in timpul trecerii gazelor de la o instalatie veche pe una noua. Timp de o jumatate de ora, miercuri dimineata, nivelul de hidrogen sulfurat in unele zone din oras a fost de aproape 15 ori mai mare decat limita maxima admisa.

52 de ore in asteptarea rezultatului testului COVID-19, in izolatorul de la spitalul din Ploiesti Ce spune Nelu Tataru

Persoanele asimptomatice vor fi testate acasa de catre echipajele Serviciului de Ambulanta Judetean SAJ) Prahova, iar spitalul suport, dar si celelalte unitati implicate in gestionarea cazurilor COVID-19 trebuie sa isi amenajeze izolatoare, spune Nelu Tataru. El a fost joi la Spitalul Judetean din Ploiesti, dupa ce medicii Unitatii de Primiri Urgente au denuntat situatia exploziva si dramatica, acuzand ca au fost lasati singuri sa trateze bolnavii de COVID-19. Tataru a admis ca are informatii despre supaaglomerarea UPU si a izolatorului de aici, mentionand ca are cunostinta despre cazuri care au asteptat 52 de ore in izolator pentru a primi rezultatul testului COVID-19.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )