Libnet.ro
UNICEF

08:30

RAFO Onesti va fi vanduta de rusi la fier vechi. De-a lungul timpului, rafinaria a fost implicata in mai multe scandaluri, iar unele s-au terminat prin condamnari

Adevărul Adevărul,
RAFO Onesti va fi vanduta de rusi la fier vechi. De-a lungul timpului, rafinaria a fost implicata in mai multe scandaluri, iar unele s-au terminat prin condamnari

Compania Petrochemical Holding din Viena, actionarul majoritar al RAFO Onesti, a decis sa vanda rafinaria la fier vechi, urmand ca terenul sa fie folosit ca platforma industriala pentru o serie de proiecte tehnice. continuă pe Adevărul

Rafinaria RAFO Onesti, vanduta la fier vechi

Rafinaria RAFO Onesti va fi vanduta la fier vechi iar terenul sau va fi utilizat ca platforma industriala pentru o serie de proiecte tehnice, potrivit deciziei actionarului majoritar Petrochemical Holding din Viena.

Rafinaria RAFO Onesti va fi vanduta la fier vechi. De-a lungul timpului, RAFO a fost implicata in mai multe scandaluri politice

Compania Petrochemical Holding din Viena, actionarul majoritar al RAFO Onesti a decis sa vanda rafinaria la fier vechi, urmand ca terenul sa fie folosit ca platforma industriala pentru o serie de proiecte tehnice.

Rafinaria RAFO Onesti va fi vanduta la fier vechi. De-a lungul timpului, RAFO a fost implicata in mai multe scandaluri, iar unele s-au terminat prin condamnari

Compania Petrochemical Holding din Viena, actionarul majoritar al RAFO Onesti, a decis sa vanda rafinaria la fier vechi, urmand ca terenul sa fie folosit ca platforma industriala pentru o serie de proiecte tehnice.

O afacere ruginita: RAFO Onesti va fi vanduta la fier vechi

Firma Petrochemical Holding din Viena, actionarul majoritar al RAFO Onesti RAF), a decis sa vanda rafinaria la fier vechi. Terenul va fi folosit ca platforma industriala pentru o serie de proiecte tehnice.

RAFO va fi vanduta la fier vechi. Este ASF responsabila de inchiderea rafinariei?

Iakov Goldovskiy, actionarul principal al rafinariei ar fi dorit delistarea acesteia, odata cu desfiintarea RASDAQ, segmentul bursier pe care era prezenta compania. Dupa ce Autoritatea de Supraveghere Financiara s-a impotrivit, sefii RAFO propun actionarului rus vanzarea rafinariei la fier vechi.

Petrochemical Holding vinde rafinaria RAFO Onesti la fier vechi

Actionarul majoritar al RAFO Onesti, Petrochemical Holding din Viena, a decis sa vanda rafinaria la fier vechi, urmand ca terenul sa fie folosit ca platforma industriala pentru o serie de proiecte tehnice,.

Rafinaria RAFO Onesti se vinde la fier vechi

Actionarul majoritar al RAFO Onesti, Petrochemical Holding din Viena, a decis sa vanda rafinaria la fier vechi, urmand ca terenul sa fie folosit ca platforma industriala pentru o serie de proiecte tehnice,.

ANALIZA Marirea si decaderea RAFO Onesti. Cum a fost devalizata una dintre cele mai mari rafinarii ale Romaniei

Oligarhul rus Iakov Goldovsky, proprietarul RAFO Onesti, vrea sa demonteze si sa vanda la fier vechi utilajele si echipamentele din cadrul rafinariei, decizia urmand sa fie votata formal de actionari peste doua saptamani.

Actionarii Rafo Onesti propun vanzarea activelor companiei

Rusii de la Petrochemical Holding Gmbh, actionarul majoritar al Rafo Onesti, au cerut includerea in agenda AGA din 18 februarie vanzarea activelor si utilajelor aferente ale companiei, datorita situatiei financiare, arata un raport transmis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Rusii l-au dat pe Puskin la fier vechi

Un bust al poetului rus Alexandr Puskin din Moscova a fost furat pentru fier vechi. Monumentul care reprezenta o silueta din metal a poetului era amplasat intr-un scuar din nord-vestul capitalei ruse, anunta site-ul rusesc lenta. ru.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )