Libnet.ro
UNICEF

01:05

Raid aerian asupra unei inchisori din Siria controlata de Al-Qaida. Cel putin 39 de morti

România Liberă România Liberă,
Raid aerian asupra unei inchisori din Siria controlata de Al-Qaida. Cel putin 39 de morti

Cel putin 39 de persoane au fost ucise azi intr-un raid aerian care a vizat o inchisoare administrata de filiala retelei teroriste Al-Qaida in Siria, Frontul al-Nusra, au declarat activisti citati de Associated Press in pagina electronic, anunta Mediafax. continuă pe România Liberă

Cel putin 10 persoane ucise, intr-un raid aerian asupra unei inchisori apartinand Al-Qaida

Cel putin zece persoane au murit si alte 50 au fost ranite sambata intr-un raid al aviatiei ruse care a vizat o cladire unde se afla o inchisoare a organizatiei teroriste Al-Qaida in zona de nord-vest a.

Purtatorul de cuvant al gruparii Stat Islamic, ranit intr-un raid aerian in Irak

Purtatorul de cuvant al gruparii jihadiste Stat Islamic, Abu Muhammad al-Adnani, a fost ranit intr-un raid aerian in provincia irakiana Anbar, potrivit unei declaratii de presa a armatei, relateaza site-ul agentiei Reuters.

Rusii ar fi efectuat primul atac cibernetic asupra unei centrale electrice

In prezent, autoritatile sunt de parere ca hackerii rusi s-ar afla in spatele primului atac cibernetic asupra unei centrale. Luna trecuta, o pana de curent fara precedent a afectat Ucraina. Dupa cum scriu cei de la Reuters, nu mai putin de 80. 000 de clienti ai celor de la Pricarpatiaoblenergo au fost privati de curent electric, [].

Cel putin 39 de persoane au fost ucise intr-un raid aerian al Rusiei impotriva unei inchisori Al-Qaida din Siria

Cel putin 39 persoane au fost ucise sambata in urma raid al aviatiei ruse care a vizat o cladire unde se afla o inchisoare a organizatiei teroriste Al-Qaida in zona de nord-vest a Siriei, transmite AFP online.

Cel putin 39 de morti intr-un raid aerian rus impotriva unei inchisori Al-Qaida

Cel putin 39 persoane au decedat intr-un raid al aviatiei ruse care a vizat o cladire unde se afla o inchisoare a organizatiei teroriste Al-Qaida in zona de nord-vest a Siriei, transmite AFP.

Patriarhul Kiril a binecuvantat bombardamentele din Siria

Seful Bisericii Ortodoxe Ruse, Patriarhul Kiril, si-a exprimat sustinerea privind campania de raiduri aeriene lansata de Moscova in Siria, numind-o un razboi defensiv. Intr-un interviu difuzat pe data de 7 ianuarie, c.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2333 seconds )