Libnet.ro
UNICEF

21:30

Raluca Badulescu a anuntat ce va face imediat ce va iesi din izolare. Rup usile!

Playtech Playtech,
Raluca Badulescu a anuntat ce va face imediat ce va iesi din izolare. Rup usile!

Raluca Badulescu se afla de mai bine de o luna in izolare, alaturi de sotul ei, si asteapta cu emotie ca aceasta perioada sa treaca pentru a se intoarce la Bravo, ai stil. Nerabdatoare din cale afara, juratul de la Kanal D si-a facut deja planuri pentru cand va fi mai bine. Raluca Badulescu a . continuă pe Playtech

Digi24 ANALIZA: Cu ce probleme psihice vom iesi din izolare. Se va observa o rata a cresterii psihozelor, violentei si a tentativelor suicidare

Izolarea in vremea pandemiei este adesea o experienta neplacuta. Separarea de cei apropiati, pierderea libertatii, nesiguranta privind stadiul bolii si plictiseala pot, uneori, crea efecte dramatice. in actualul context de restrictii, unii experti apreciaza ca traim in cel mai mare experiment psihologic din toate timpurile. Am putea vedea pe termen lung efectele cele mai toxice ale izolarii, daca nu vom lua masuri pentru a le atenua.

Raluca Badulescu si-a gasit sosia in persoana unei creatoare de moda celebre: As vrea eu!

Pe langa unghiile mereu rosii, accesoriile aurii si tocurile cui, Raluca Badulescu s-a facut remarcata si prin umor. Juratul de la Bravo, ai stil si-a gasit sosia, in urma cu cinci ore, apoi a postat-o pe Instagram. Fanii au ramas impresionati, iar prietenii apropiati s-au amuzat. Raluca Badulescu si-a gasit sosia in persoana unei creatoarea .

Iesirea din izolare vine la pachet o obligatie generala pentru toata lumea. Ce va trebui sa facem

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, vine cu noi precizari legate de criteriile pe baza carora se vor relaxa restrictiile impuse de autoritati, pe fondul pandemiei provocate de noul coronavirus. Vezi care sunt obligatiile pe care le vom avea de indeplinit cu totii cand vom iesi din case. Iesirea din izolare, la pachet cu obligatii Seful de .

Ramona Gabor, despre cum e sa fii izolat in Dubai. Permisul de a iesi din casa e validat prin SMS!

Locuieste in Dubai de ani buni. Acolo are casa, masa, afacerile si iata ca tot acolo a prins-o si izolarea pe Ramona Gabor. Modelul a povestit cum este sa fii inchis in Emirate in aceste momente. Permisul de a iesi din casa e validat prin SMS! Ramona Gabor, despre cum e sa fii izolat in .

Citu: Economia Romaniei va iesi din aceasta criza mai bine decat ne asteptam

Minsitrul de Finante este optimist. Florin Citu spune ca economia Romaniei va iesi din aceasta criza mai bine decat ne asteptam, iar impactul crizei coronavirusului, asa cum arata datele, a fost mai mic decat in alte tari.

Codrin Stefanescu iese din izolare cu un mesaj de la Dragnea. M257; sun257; cam o dat257; pe saptaman257;

Fostul secretar general al PSD si omul de casa al lui Liviu Dragnea a postat luni, un mesaj pe pagina sa de socializare, din partea fostului lider al PSD. Potrivit social democratului, Dragnea le transmite romanilor din inchisoare: Nu va pierdeti speranta! Dumnezeu iubeste poporul nostru. Codrin Stefanescu si-a pierdut toate functiile detinute in PSD imediat dupa arestarea lui Dragnea.

Ce greseala mai face Simona Halep in izolare. Este asumata: Nu e ok sa stam impreuna!

Simona Halep, locul 2 WTA, se afla in autoizolare de mai bine de o luna. Campioana noastra a marturisit ce face din cand in cand. Ce greseala mai face Simona Halep in izolare. Este asumata: Nu e ok sa stam impreuna! Criza sanitara a dus la unele masuri la care multi dintre noi nu s-ar .

Vlad Mixich: Romania face cele mai putine teste pentru coronavirus din UE, cu exceptia Ungariei, Bulgariei si Greciei. Cresterea capacitatii de testare, esentiala pentru iesirea sigura din izolare

Romania testeaza cei mai putini suspecti de coronavirus la mia de locuitori dintre tarile Uniunii Europene, cu exceptia Ungariei, Bulgariei si Greciei, atrage atentia Vlad Mixich, expert in politici de sanatate. Cresterea capacitatii de testare este esentiala pentru o strategie de exit din izolare care sa protejeze sanatatea publica si in acelasi timp sa permita reactivarea economiei, subliniaza Vlad Mixich, adaugand ca in lipsa acesteia ne cam jucam cu focul!.

Belgia se gandeste sa iasa din izolare pe la 4 mai

Belgia - in care perioada de varf a epidemiei noului coronavirus pare ca a fost depasita, avand in vedere o scadere a spitalizarilor - incepe sa se gandeasca la organizarea unei ridicari treptate a izolarii, au anuntat luni autoritatile sanitare federale, relateaza News. ro. Belgia este una dintre cele mai afectate tari de pandemie din Europa, avand in vedere raportul intre populatia totala, numarul contamiarilor si numarul deceselor din cauza noului coronavirus.

Cand si cum vom iesi din case dupa starea de urgenta

Ne apropiem de finalul starii de urgenta, care va fi pe 15 mai, a anuntat premierul Ludovic Orban.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )