Libnet.ro
UNICEF

22:30

Cand si cum vom iesi din case dupa starea de urgenta

România Liberă România Liberă,
Cand si cum vom iesi din case dupa starea de urgenta

Ne apropiem de finalul starii de urgenta, care va fi pe 15 mai, a anuntat premierul Ludovic Orban. continuă pe România Liberă

Digi24 ANALIZA: Cu ce probleme psihice vom iesi din izolare. Se va observa o rata a cresterii psihozelor, violentei si a tentativelor suicidare

Izolarea in vremea pandemiei este adesea o experienta neplacuta. Separarea de cei apropiati, pierderea libertatii, nesiguranta privind stadiul bolii si plictiseala pot, uneori, crea efecte dramatice. in actualul context de restrictii, unii experti apreciaza ca traim in cel mai mare experiment psihologic din toate timpurile. Am putea vedea pe termen lung efectele cele mai toxice ale izolarii, daca nu vom lua masuri pentru a le atenua.

Tudor Chirila: Nu-i treaba mea este sloganul de tara al Romaniei. Tare mi-e frica insa ca vom iesi din pandemie fara nicio lectie invatata VIDEO

Cantaretul Tudor Chirila a lansat un cantec de izolare intitulat E si treaba mea si a vorbit, intr-o scrisoare adresata fanilor lui, despre viata in izolare si noua relatie a statului roman cu cetatenii sai.

Raluca Badulescu a anuntat ce va face imediat ce va iesi din izolare. Rup usile!

Raluca Badulescu se afla de mai bine de o luna in izolare, alaturi de sotul ei, si asteapta cu emotie ca aceasta perioada sa treaca pentru a se intoarce la Bravo, ai stil. Nerabdatoare din cale afara, juratul de la Kanal D si-a facut deja planuri pentru cand va fi mai bine. Raluca Badulescu a .

Ramona Gabor, despre cum e sa fii izolat in Dubai. Permisul de a iesi din casa e validat prin SMS!

Locuieste in Dubai de ani buni. Acolo are casa, masa, afacerile si iata ca tot acolo a prins-o si izolarea pe Ramona Gabor. Modelul a povestit cum este sa fii inchis in Emirate in aceste momente. Permisul de a iesi din casa e validat prin SMS! Ramona Gabor, despre cum e sa fii izolat in .

Citu: Economia Romaniei va iesi din aceasta criza mai bine decat ne asteptam

Minsitrul de Finante este optimist. Florin Citu spune ca economia Romaniei va iesi din aceasta criza mai bine decat ne asteptam, iar impactul crizei coronavirusului, asa cum arata datele, a fost mai mic decat in alte tari.

MINISTRUL FINANTELOR: Economia Romaniei va iesi din aceasta criza mai bine decat ne asteptam

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, se arata optimist in ceea ce priveste revenirea economiei romanesti dupa perioada de criza sanitara. El spune ca multe IMM-uri s-au reorientat la situatia economica actuala si platesc taxe, incasarile la bugetul de stat luna aceasta fiind putin sub nivelul aceleiasi perioade a anului trecut.

CORONAVIRUS. Spania permite copiilor de pana in 12 ani sa iasa din case, insotiti de un adult. Parcurile si locurile de joaca raman in continuare inchise

Guvernul Spaniei, a doua tara din Europa la numarul de decese provocate ca urmare a infectarii cu coronavirus, relaxeaza masurile si pentru copiii de pana in 12 ani, scrie El.

CORONAVIRUS |Carantina in localitatea Cuza Voda din Constanta, dupa ce zece persoane au fost testate pozitiv pentru infectia cu COVID-19 (VIDEO)

O parte a localitatii Cuza Voda din judetul Constanta a fost plasata in carantina, dupa ce zece persoane au fost testate pozitiv pentru infectia cu noul coronavirus. Vizati de masura de restrictie sunt.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2415 seconds )