Libnet.ro
UNICEF

01:05

Codrin Stefanescu iese din izolare cu un mesaj de la Dragnea. M257; sun257; cam o dat257; pe saptaman257;

Hotnews Hotnews,
 Codrin Stefanescu iese din izolare cu un mesaj de la Dragnea. M257; sun257; cam o dat257; pe saptaman257;

Fostul secretar general al PSD si omul de casa al lui Liviu Dragnea a postat luni, un mesaj pe pagina sa de socializare, din partea fostului lider al PSD. Potrivit social democratului, Dragnea le transmite romanilor din inchisoare: Nu va pierdeti speranta! Dumnezeu iubeste poporul nostru. Codrin Stefanescu si-a pierdut toate functiile detinute in PSD imediat dupa arestarea lui Dragnea. continuă pe Hotnews

Iesirea din izolare vine la pachet o obligatie generala pentru toata lumea. Ce va trebui sa facem

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, vine cu noi precizari legate de criteriile pe baza carora se vor relaxa restrictiile impuse de autoritati, pe fondul pandemiei provocate de noul coronavirus. Vezi care sunt obligatiile pe care le vom avea de indeplinit cu totii cand vom iesi din case. Iesirea din izolare, la pachet cu obligatii Seful de .

Coronavirus in lume: Franta iese treptat din izolare incepand cu 11 mai

Premierul Edouard Philippe a prezentat duminica principiile unei iesiri lente din carantina incepand cu 11 mai, care se va baza pe testarea masiva a populatiei si pe izolarea bolnavilor, informeaza AFP, potrivit Agerpres.

Prima condamnare pentru nerespectarea restrictiilor. Pedeapsa primita de un tanar din Salaj, intors din Marea Britanie si care a fugit de trei ori din izolare si carantina

Un tanar de 28 de ani din Salaj care s-a intors din Marea Britanie si a fugit de 3 ori din izolare si carantina a primit 8 luni de inchisoare cu suspendare. in dosar a fost trimis in judecata un medic epidemiolog de la DSP Salaj banuit ca l-a ajutat pe tanar, potrivit Mediafax.

Belgia se gandeste sa iasa din izolare pe la 4 mai

Belgia - in care perioada de varf a epidemiei noului coronavirus pare ca a fost depasita, avand in vedere o scadere a spitalizarilor - incepe sa se gandeasca la organizarea unei ridicari treptate a izolarii, au anuntat luni autoritatile sanitare federale, relateaza News. ro. Belgia este una dintre cele mai afectate tari de pandemie din Europa, avand in vedere raportul intre populatia totala, numarul contamiarilor si numarul deceselor din cauza noului coronavirus.

Digi24 ANALIZA: Cu ce probleme psihice vom iesi din izolare. Se va observa o rata a cresterii psihozelor, violentei si a tentativelor suicidare

Izolarea in vremea pandemiei este adesea o experienta neplacuta. Separarea de cei apropiati, pierderea libertatii, nesiguranta privind stadiul bolii si plictiseala pot, uneori, crea efecte dramatice. in actualul context de restrictii, unii experti apreciaza ca traim in cel mai mare experiment psihologic din toate timpurile. Am putea vedea pe termen lung efectele cele mai toxice ale izolarii, daca nu vom lua masuri pentru a le atenua.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2 seconds )