Libnet.ro
UNICEF

10:45

Raluca Turcan: Abordarea lui Liviu Dragnea in chestiunea vaccinarii e vecina cu crima

Antena3 Antena3,
Raluca Turcan: Abordarea lui Liviu Dragnea in chestiunea vaccinarii e vecina cu crima

Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, sustine ca abordarea liderului PSD, Liviu Dragnea, in legatura cu vaccinarea este vecina cu crima. Abordarea lui Liviu Dragnea in. continuă pe Antena3

Raluca Turcan: Abordarea lui Dragnea in chestiunea vaccinarii este vecina cu crima. Acest domn traieste in Evul Mediu

Presedintele PNL, Raluca Turcan, a afirmat vineri, intr-o postare pe Facebook, ca pozitia lui Liviu Dragnea vizavi de vaccinarea copiilor este vecina cu crima, ea vizand declaratia presedintelui PSD potrivit careia are foarte mari rezerve in legatura cu obligativitatea vaccinarii.

Raluca Turcan, despre comisia care va ancheta alegerile prezidentiale din 2009: PSD satisface obsesia lui Dragnea de a o demite pe Kovesi

Sefa interimara a PNL, Raluca Turcan, a afirmat, referitor la amendamentul adoptat la proiectul de hotarare privind constituirea comisiei de ancheta cu privire la alegerile prezidentiale din 2009, ca este un tertip al PSD pentru a satisface obsesia lui Liviu Dragnea de a o demite pe Laura Codruta Kovesi.

Liviu Dragnea, intrebat despre proiectul Legii vaccinarii: Eu am foarte mari rezerve in privinta obligativitatii

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi, la Parlament, intrebat despre proiectul Legii vaccinarii care a fost pus in dezbatere publica pe site-ul Ministerului Sanatatii, ca are foarte mari rezerve in ceea ce priveste obligativitatea vaccinarii copiilor.

Liviu Dragnea: Am foarte mari rezerve in privinta obligativitatii vaccinarii copiilor

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi, la Parlament, intrebat despre proiectul Legii vaccinarii care a fost pus in dezbatere publica pe site-ul Ministerului Sanatatii, ca are foarte mari rezerve in ceea ce priveste obligativitatea vaccinarii copiilor, scrie News. ro. Pe de alta parte, premierul Sorin Grindeanu a spus ca parintii au dreptul sa decida ce e mai bine pentru copilul lor, dar nu si in cazul in care alegerile ii afecteaza pe cei din jur.

Liviu Dragnea: Am foarte mari rezerve in privinta obligativitatii vaccinarii copiilor

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi, la Parlament, intrebat despre proiectul Legii vaccinarii care a fost pus in dezbatere publica pe site-ul Ministerului Sanatatii, ca are foarte.

Victor Ponta il cearta pe Liviu Dragnea si ii da lectii ministrului Sanatatii: Discutia despre obligativitatea vaccinarii este de Secolul 19

Victor Ponta continua seria atacuri subtile sau mai putin la adresa actualului lider PSD, Liviu Dragnea. Fostul premier a intervenit pe subiectul vaccinurilor obligatorii dupa ce Dragnea a spus ca nu ar.

De cand a fost prins Sebastian Ghita, pe Victor Ponta nu-l mai tin nervii. Raluca Turcan il pune la zid pe fostul premier

Victor Ponta a fost luat in vizor de presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan. Acesta spune ca din momentul in care Ghita a fost prins, pe Victor Ponta nu-l mai tin nervii. Declaratiile.

Raluca Turcan: PSD, ALDE si Traian Basescu si-au dat mana pentru modificarea legii gratierii

Presedintele interimar al PNL,Raluca Turcan, sustine caPSD,ALDEsi fostul sef al statului Traian Basescu si-au dat mana pentru modificarea legii gratierii, astfel.

Sefa interimara a PNL, Raluca Turcan: Este firesc ca liberalii sa sustina majorarea indemnizatiilor alesilor locali

Sefa interimara a PNL, Raluca Turcan, a declarat ca este firesc ca liberalii sa sustina o salarizare decenta a primarilor .

Gabriela Firea il vrea pe Liviu Dragnea presedinte. Ce mesaj de sustinere are pentru liderul PSD

Gabriela Firea, primarul Capitalei, este de parere ca la viitoarele alegeri prezidentiale, cea mai indreptatita persoana sa candideze este presedintele partidului. Astfel, Firea spune ca Liviu Dragnea e.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2333 seconds )