Libnet.ro
UNICEF

10:16

Raluca Turcan: PSD, ALDE si Traian Basescu si-au dat mana pentru modificarea legii gratierii

B1 B1,
Raluca Turcan: PSD, ALDE si Traian Basescu si-au dat mana pentru modificarea legii gratierii

Presedintele interimar al PNL,Raluca Turcan, sustine caPSD,ALDEsi fostul sef al statului Traian Basescu si-au dat mana pentru modificarea legii gratierii, astfel. continuă pe B1

Liberalii resping modificarile propuse de PSD, ALDE si Traian Basescu la legea gratierii. Varianta pe care PNL merge

Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a declarat luni ca liberalii resping modificarile propuse de PSD, ALDE si Traian Basescu la legea gratierii. in Biroul Permanent National am decis ca.

Raluca Turcan, despre comisia care va ancheta alegerile prezidentiale din 2009: PSD satisface obsesia lui Dragnea de a o demite pe Kovesi

Sefa interimara a PNL, Raluca Turcan, a afirmat, referitor la amendamentul adoptat la proiectul de hotarare privind constituirea comisiei de ancheta cu privire la alegerile prezidentiale din 2009, ca este un tertip al PSD pentru a satisface obsesia lui Liviu Dragnea de a o demite pe Laura Codruta Kovesi.

Raluca Turcan: in PNL nu sunt suficient de multi oameni care sa sanctioneze PSD, zi de zi, pentru fiecare prostie

Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a declarat, luni, ca in partid nu exista suficient de multi oameni care sa sanctioneze PSD si le-a cerut celor care care doresc sa ocupe functii sa faca.

Sefa interimara a PNL, Raluca Turcan, despre respingerea contestatiei formulata de presedintele Camerei Deputatilor: Nu inteleg de ce PSD tolereaza ca Dragnea sa le fie mentor

Sefa interimara a liberalilor, Raluca Turcan. a declarat ca, avand in vedere decizia inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ) de a respinge contestatia la executare facuta de Liviu Dragnea in dosarul Referendumul.

Raluca Turcan: in PNL nu sunt suficient de multi oameni care sa sanctioneze PSD, zi de zi, pentru fiecare prostie

Presedintele interimar PNL, Raluca Turcan, a declarat, luni, ca in formatiunea pe care o conduce nu sunt suficienti lideri care sa sanctioneze PSD pentru greselile facute, o parte din acestia preferand sa ramana ascunsi.

De cand a fost prins Sebastian Ghita, pe Victor Ponta nu-l mai tin nervii. Raluca Turcan il pune la zid pe fostul premier

Victor Ponta a fost luat in vizor de presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan. Acesta spune ca din momentul in care Ghita a fost prins, pe Victor Ponta nu-l mai tin nervii. Declaratiile.

Sefa interimara a PNL, Raluca Turcan: Este firesc ca liberalii sa sustina majorarea indemnizatiilor alesilor locali

Sefa interimara a PNL, Raluca Turcan, a declarat ca este firesc ca liberalii sa sustina o salarizare decenta a primarilor .

Sefa interimara a PNL, Raluca Turcan: Tudorel Toader ar trebui sa iasa din pielea analistului si sa intre in pielea ministrului Justitiei

Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a declarat ca ministrului Justitiei, Tudorel Toader, ar trebui sa iasa din pielea analistului si sa intre in pielea ministrului Justitiei.

Raluca Turcan: PNL a fost praf la alegerile din decembrie

Raluca Turcan, presedinte interimar al PNL, a declarat, duminica, la Cluj, ca nu crede in faptul ca, in situatia actuala, PNL ar fi avut o guvernare mai buna in cazul in care ar fi castigat alegerile din decembrie.

Raluca Turcan: Credeti sincer ca PNL ar fi fost mai breaz la guvernare decat cei de acum? La alegerile din decembrie a fost praf

PNL nu ar fi fost mai breaz la guvernare decat actualul Guvern. Declaratia a fost facuta chiar de presedintele interimar al liberalilor, Raluca Turcan, la Consiliul de coordonare judeteana al.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )