Libnet.ro
UNICEF

15:15

Raluca Turcan: Daca peste tot in tara PNL-ul ar fi fost la fel de dedicat, implicat si devotat, azi era la guvernare

România Liberă România Liberă,
Raluca Turcan: Daca peste tot in tara PNL-ul ar fi fost la fel de dedicat, implicat si devotat, azi era la guvernare

Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a afirmat, sambata, ca formatiunea pe care o conduce se afla intr-un moment de cotitura. Totodata, ea a afirmat ca, daca toti liberalii din tara ar fi fost dedicati, implicati si devotati, partidul ar fi ajuns la guvernare. continuă pe România Liberă

Raluca Turcan a castigat sefia PNL Sibiu, dar pastreaza suspansul in privinta candidaturii pentru conducerea partidului

Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a fost reconfirmata sambata in functia de presedinte al PNL Sibiu, neavand nici un contracandidat. intrebata de jurnalisti daca va candida pentru presedintia PNL, Raluca Turcan a raspuns: Nu am luat inca decizia, transmite Agerpres.

Raluca Turcan: PSD, ALDE si UDMR nu se pot abtine sa mai cioparteasca un pic Codul Penal. Sunt incorigibili

Raluca Turcan, presedintele interminar al PNL, a declarat, intr-o postare pe Facebook, ca reprezentatii PSD, ALDE, de mana cu cei de la UDMR nu se pot abtine de la ciopartirea Codului Penal prin eliminarea conflictului de interese din legislatie. in acest mod, a spus Turcan, se va alege praful de dosarele care se mai afla in lucru.

Raluca Turcan, gafa de proportii. PNL va da presedintele Romaniei, dar la un an dupa alegeri

Sefa interimara a liberalilor, Raluca Turcan, a afirmat, astazi, ca PNL poate sa devina un partid care sa dea presedintele Romaniei si in anul 2020. Aceasta a uitat,.

Raluca Turcan o sfatuieste pe Liliana Turoiu Udrea sa nu candideze pentru presedintia ICR

Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a declarat vineri, ca apreciaza hainele create de Liliana Turoiu Udrea, dar o sfatuieste sa nu candideze pentru presedintia Institutului Cultural Roman.

Raluca Turcan despre atacul din Siria: Drepturile omului nu sunt negociabile, acesta este mesajul pe care l-au transmis SUA

Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a declarat, astazi, ca Statele Unite au transmis un mesaj foarte clar prin atacul din Siria, acela ca drepturile omului nu sunt.

Raluca Turcan: Grindeanu nu isi asuma raspunderea pentru ca stie ca va zbura din fruntea Guvernului

Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, sustine ca premierul Sorin Grindeanu nu-si asuma raspunderea asupra legii salarizarii, deoarece stie ca ar zbura din fruntea Guvernului, in.

Sefa interimara a PNL, Raluca Turcan: PSD, ALDE si UDMR ciopartesc Codul penal

Sefa interimara a Partidului National Liberal, Raluca Turcan, a declarat ca PSD, ALDE si UDMR ciopartesc Codul penal, afirmand ca modificarile aduse acestuia in Comisia juridica a Camerei Deputatilor reprezinta un simulacru.

Raluca Turcan: PSD si ALDE, de mana cu cei de la UDMR, ciopartesc cate un pic Codul Penal

Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, scrie, miercuri dimineata, pe pagina sa de Facebook, ca observa ca cei de la PSD-ALDE, de mana cu cei de la UDMR, nu se pot abtine sa nu mai cioparteasca cate un pic Codul Penal. Sunt incorigibili! Li s-a casunat sa elimine efectiv 'conflictul de interese' din legislatia penala, prin amendamentele admise in Comisia juridica din Camera Deputatilor.

Raluca Turcan, un nou atac la adresa majoritatii parlamentare: Li s-a casunat sa elimine conflictul de interese din legislatia penala

Raluca Turcan, presedintele interimar al PNL, spune ca parlamentarii PSD, ALDE si UDMR incearca din rasputeri sa cioparteasca legislatia penala. Observ ca cei de la.

Turcan: PNL si presedintele Iohannis au fost si sunt parteneri de cursa lunga

Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a declarat, sambata, la Sibiu, unde este candidat unic pentru functia de lider al organizatiei judetene Sibiu a liberalilor, ca PNL si presedintele Klaus.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )