Libnet.ro
UNICEF

08:00

Raluca Turcan, un nou atac la adresa majoritatii parlamentare: Li s-a casunat sa elimine conflictul de interese din legislatia penala

Antena3 Antena3,
Raluca Turcan, un nou atac la adresa majoritatii parlamentare: Li s-a casunat sa elimine conflictul de interese din legislatia penala

Raluca Turcan, presedintele interimar al PNL, spune ca parlamentarii PSD, ALDE si UDMR incearca din rasputeri sa cioparteasca legislatia penala. Observ ca cei de la. continuă pe Antena3

Raluca Turcan: PSD, ALDE si UDMR nu se pot abtine sa mai cioparteasca un pic Codul Penal. Sunt incorigibili

Raluca Turcan, presedintele interminar al PNL, a declarat, intr-o postare pe Facebook, ca reprezentatii PSD, ALDE, de mana cu cei de la UDMR nu se pot abtine de la ciopartirea Codului Penal prin eliminarea conflictului de interese din legislatie. in acest mod, a spus Turcan, se va alege praful de dosarele care se mai afla in lucru.

Sefa interimara a PNL, Raluca Turcan: PSD, ALDE si UDMR ciopartesc Codul penal

Sefa interimara a Partidului National Liberal, Raluca Turcan, a declarat ca PSD, ALDE si UDMR ciopartesc Codul penal, afirmand ca modificarile aduse acestuia in Comisia juridica a Camerei Deputatilor reprezinta un simulacru.

Raluca Turcan: PSD si ALDE, de mana cu cei de la UDMR, ciopartesc cate un pic Codul Penal

Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, scrie, miercuri dimineata, pe pagina sa de Facebook, ca observa ca cei de la PSD-ALDE, de mana cu cei de la UDMR, nu se pot abtine sa nu mai cioparteasca cate un pic Codul Penal. Sunt incorigibili! Li s-a casunat sa elimine efectiv 'conflictul de interese' din legislatia penala, prin amendamentele admise in Comisia juridica din Camera Deputatilor.

Raluca Turcan: Liviu Dragnea a semnat moartea legii salarizarii unitare

Presedintele interimar al PNL Raluca Turcan a declarat, marti, ca promovarea de catre PSD a legii salarizarii unitare prin initiativa legislativa este o abordare lasa, lipsita de responsabilitate.

PNL cere audierea ministrului Finantelor in Parlament. Raluca Turcan: Situatia economica a Romaniei lasa foarte mult de dorit. Viorel Stefan este tumefiat de disperare

PNL cere audierea ministrului de Finante, Viorel Stefan, in Parlament, pe tema situatiei economice dezastruoase a Romaniei, a afirmat presedinta interimara a formatiunii, Raluca Turcan, la finalul sedintei Biroului Politic National.

LIVETEXT Opozitia siriana acuza un nou atac chimic in provincia Idlib: Cel putin 58 de morti, dintre care 15 copii

Opozitia siriana a acuzat marti regimul Bashar al-Assad ca a recurs la un atac chimic soldat cu cel putin 58 de morti intr-un fief rebel si jihadist din nord-vest, scrie AFP. Spitalul in care erau tratate victimele atacului toxic a fost bombardat in urma cu putin timp. ------------14:55 Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan i-a transmis omologului sau rus Vladimir Putin, intr-o convorbire telefonica, ca atacul chimic din Siria este inuman si ameninta procesul de pace, scrie AFP. 14:50 Franta a cerut convocarea de urgenta a Consiliului de Securitate al ONU, dupa un nou atac chimic extrem de grav, a anuntat ministrul francez de Externe, Jean-Marc Ayrault.

Victor Ponta, nou atac la adresa sefului PSD: Cand Dragnea nu vrea sa faca ceva el singur, cum a fost cazul Ordonantei 13, ii pune pe altii. Daca mai spune vreo minciuna despre mine, zic si eu un adevar

Fostul premier al Romaniei Victor Ponta l-a ironizat, marti, la Parlament, pe seful PSD, Liviu Dragnea. Astfel, el l-a acuzat pe liderul social-democrat ca ar spune minciuni despre el.

Opozitia siriana acuza un nou atac chimic in provincia Idlib: Cel putin 58 de morti, dintre care 15 copii

Opozitia siriana a acuzat marti regimul Bashar al-Assad ca a recurs la un atac chimic soldat cu cel putin 58 de morti intr-un fief rebel si jihadist din nord-vest, scrie AFP. UPDATE Spitalul in care erau tratate victimele atacului toxic a fost bombardat in urma cu putin timp.

UPDATE Opozitia siriana acuza un nou atac chimic in provincia Idlib: Cel putin 58 de morti, dintre care 15 copii

Opozitia siriana a acuzat marti regimul Bashar al-Assad ca a recurs la un atac chimic soldat cu cel putin 58 de morti intr-un fief rebel si jihadist din nord-vest, scrie AFP. Spitalul in care erau tratate victimele atacului toxic a fost bombardat in urma cu putin timp.

Un nou atac cibernetic al Fancy Bears: Federatia Internationala de Atletism a fost victima hackerilor rusi

Federatia Internationala de Atletism IAAF) a anuntat, luni, ca a fost tinta unui atac din partea grupului de hackeri rusi Fancy Bears, la 21 februarie. IAAF a precizat ca nu cunoaste inca ce informatii au fost accesate, insa hackerii rusi ar fi vizat formatii confidentiale legate de datele medicale ale atletilor.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2311 seconds )