Libnet.ro
UNICEF

14:31

Ramona Manescu are sanse sa fie pe lista de la Transporturi

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ramona Manescu are sanse sa fie pe lista de la Transporturi

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a fost intrebat, inainte de reuninea Biroului Politic National, daca sunt sanse ca europarlamentarul Ramona Manescu sa se afle pe lista cu propuneri pentru preluarea ministerului Transporturilor, el raspunzand:. continuă pe Wall-Street Ro

Ramona Manescu, o alta propunere la Transporturi

Europarlamentarul Ramona Manescu ar urma sa fie propusa la Ministerul Transporturilor, premierul Victor Ponta confirmand ca aceasta este o varianta buna pentru portofoliu, informeaza sursele de presa.

Antonescu nu infirma posibilitatea ca Ramona Manescu sa fie propusa la Transporturi

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a spus, inainte de reuninea Biroului Politic National, ca sunt sanse ca europarlamentarul Ramona Manescu sa se afle pe lista cu propuneri pentru preluarea ministerului Transporturilor, potrivit Mediafax.

PNL ar avea doua propuneri pentru Transporturi - Nini Sapunaru si Ramona Manescu

PNL are avea doua propuneri pentru functie de ministru al Transporturilor, prima varianta ramanand deputatul Nini Sapunaru si a doua varianta ar fi europarlamentarul Ramona Manescu, informeaza Antena 3, citand surse.

Ramona Manescu si Nini Sapunaru, nominalizarile pentru Transporturi

UPDATE14:00:Deputatul Nini Sapunaru si europarlamentarul Ramona Manescu, sotia primarului Sectorului 6 al Capitalei, sunt cele doua nominalizari pentru Ministerul Transporturilor care vor fi .

Surse PNL: Vor fi doua propuneri pentru Ministerul Transporturilor - Nini Sapunaru si Ramona Manescu

PNL are doua propuneri pentru Ministerul Transporturilor, prima varianta ramane Nini Sapunaru, iar a doua fiind europarlamentarul Ramona Manescu. Liderii PNL s-au reunit duminica, la ora 11. 00, in cadrul.

Antonescu, intrebat daca Ramona Manescu ar putea fi propusa la Transporturi: Sunt sanse

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a fost intrebat, duminica, inainte de reuninea Biroului Politic National, daca sunt sanse ca europarlamentarul Ramona Manescu sa se afle pe lista cu propuneri pentru preluarea.

Premierul Victor Ponta vede in Ramona Manescu la Transporturi o varianta mai buna decat ...

Conducerea PNL a luat in calcul, duminica, doua propuneri pentru portofoliul de la Transporturi, respectiv Nini Sapunaru si Ramona Manescu, la momentul transmiterii acestei stiri discutandu-se daca vor fi inaintate ambele premierului Ponta sau doar una dintre ele, potrivit unor surse liberale, arata Mediafax. Presedintele PNL, Crin Antonescu, a fost intrebat daca sunt sanse ca europarlamentarul Ramona Manescu sa se afle pe lista cu propuneri pentru preluarea ministerului Transporturilor, el .

Antonescu, intrebat daca sunt sanse ca Ramona Manescu sa se afle pe lista cu propuneri ...

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a fost intrebat, cu putin timp in urma, inainte de reuninea Biroului Politic National, daca sunt sanse ca europarlamentarul Ramona Manescu sa se afle pe lista cu propuneri pentru preluarea Ministerului Transporturilor, el raspunzand: Sunt sanse, sunt sanse, arata Mediafax. Crin Antonescu a venit, duminica, la Palatul Parlamentului, la sedinta BPN a PNL, unde urmeaza sa se decida nominalizarea partidului pentru preluarea ministerului Transporturilor. El a .

SURSE: PNL are doua propuneri pentru Transporturi - Nini Sapunaru si Ramona Manescu

PNL are doua propuneri pentru Ministerul Transporturilor, prima varianta ramane Nini Sapunaru si a doua varianta este europarlamentarul Ramona Manescu. Liderii PNL se intalnesc in cadrul Biroului Politc.

OFICIAL: Nini Sapunaru si Ramona Manescu, propusi pentru Transporturi. Premierul Victor Ponta va DECIDE

UPDATE: in urma votului liberalilor din sedinta BPC, s-a decis ca partidul sa aiba doua propuneri pentru portofoliul Transporturilor - Nini Sapunaru si Ramona Manescu. Premierul urmeaza sa decida pe.

actualitate, 14:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )