Libnet.ro
UNICEF

20:00

Rapid castiga la ultimul meci pe vechiul Giulesti. Pancu s-a retras oficial

Online Sport Online Sport,
Rapid castiga la ultimul meci pe vechiul Giulesti. Pancu s-a retras oficial

Echipa FC Rapid a castigat la limita, cu 1-0, meciul cu Inainte Modelu din Liga a 3-a, partida care a marcat finalul unei perioade de opt decenii pentru batranul stadion din Grant. continuă pe Online Sport

FOTO Ultimul meci pe vechiul Giulesti. Un simbol al Rapidului se retrage. Mesajul acestuia e pe biletele de meci

Fanii alb-visiniilor sunt asteptati sambata pentru a asista la ultimul meci oficial pe stadionul Giulesti-Valentin Stanescu, inainte de a fi reconstruit. Rapidul va intalni formatia inainte Modelu, intr-un meci din etapa a 14-a a Seriei a 2-a din Liga 3, programat de la ora 17.

Rapid, la ultimul meci pe Stadionul Giulesti/ Daniel Pancu se va retrage din cariera de fotbalist

Antrenorul echipei Rapid, Daniel Pancu, isi va incheia cariera de fotbalist in meciul de sambata, cu echipa inainte Modelu, din cadrul etapei a XIII-a a Ligii a III-a. Partida va fi ultima disputata de rapidisti pe Stadionul Giulesti, acesta urmand sa intre in proces de reconstructie, in vederea organizarii de catre Romania a unor partide de la EURO-2020.

Ultimul meci pe batranul Giulesti

Stadionul din Giulesti, cunoscut candva ca Potcoava din Grant, va gazdui sambata, 24 noiembrie, ultima partida inainte de a intra in profesul de modernizare.

Preliminarii CE 2019 (baschet f): Romnia, victorie cu Finlanda n ultimul meci din grupe, scor 71-60

Nationala de baschet feminin a Romaniei a invins, miercuri, la Cluj-Napoca, reprezentativa Finlandei, cu scorul de 71-60 28-34), in ultimul meci din grupa E a CE2019. Tricolorele au ratat calificarea mai departe, insa la final aplauzele au fost oferite jucatoarei Ancuta Stoenescu, aflata la ultimul meci pentru reprezentativa, la varsta de 38 de ani.

Adio, batrane Giulesti! Suporterii Rapidului vin in numar mare la ultimul meci pe stadionul inaugurat de regele Carol al II-lea

Partida de sambata dintre Rapid si inainte Modelu ora 17. 30) va fi ultima jucata pe vechea arena din Giulesti. in plus, Daniel Pancu se retrage,.

Daniel Pancu s-a retras dupa o cariera impresionanta: Legenda rapidista a jucat ultimul meci inainte ca stadionul Giulesti sa fie daramat (VIDEO)

Daniel Pancu a spus adio carierei profesioniste de fotbalist dupa 24 de ani de cariera intr-un meci care a reprezentat si ultimul desfasurat pe stadionul Giulesti. Dupa 80 de ani de la inaugurare, arena va fi.

LOVITURA DE IMAGINE pentru un club din liga a 3-a! Nicolas Anelka va da lovitura de incepere in ultimul meci al anului

Desi suna surprinzator, Nicolas Anelka vine in Romania pentru a da lovitura de incepere la un meci de liga a 3-a. Foresta Suceava este echipa care va avea onoarea de a-l gazdui pe fostul campion european si.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )