Libnet.ro
UNICEF

16:46

Raport Kaspersky: primavara a adus mai multe atacuri informatice asupra sistemelor de online banking

Adevărul Adevărul,
Raport Kaspersky: primavara a adus mai multe atacuri informatice asupra sistemelor de online banking

Kaspersky Lab informeaza ca a detectat o crestere a numarului de versiuni de malware capabile sa fure bani din conturile utilizatorilor de online banking. in perioada de raportare din intervalul 19 aprilie 19 mai 2014, solutiile Kaspersky Lab au blocat 341. 216 de tentative de atac ale acestor tipuri de malware. continuă pe Adevărul

Vrei sa arzi mai multe calorii? Iata10 alimente pe care sa le mananci

Sunt foarte multe alimente care ajuta organismul sa arda mai multe calorii, astfel incat sa poti slabi mai usor. Vestea si mai buna este ca aceste alimente sunt foarte delicioase si poti beneficia si de pe urma.

Vreme extrema in mai multe orase din tara. Grindina, vant puternic si vijelii. Ce SURPRIZA ne asteapta in acest weekend

A fost vreme extrema in mai multe localitati din tara in aceasta noapte. La Suceava, o ploaie torentiala a transformat strazile in adevarate paraie. Probleme au fost si in Capitala, unde vantul.

Turda: Mai multe subsoluri au fost inundate in urma unei ploi torentiale

Mai multe subsoluri ale unor imobile din municipiul Turda au fost inundate, joi, in urma unei ploi torentiale, dupa ce canalizarea stradala nu a mai facut fata cantitatii de apa, relateaza Mediafax. Potrivit.

Xi Jinping: Ar trebui sa sadim mai multe flori si mai putini spini

China si Statele Unite ale Americii trebuie sa sadeasca mai multe flori si mai putini spini in relatiile bilaterale, spune presedintele de la Beijing, Xi Jinping foto), citat de Reuters. Administratia de la.

Porcii mistreti, spaima locuitorilor din mai multe comune din judetul Valcea

Porcii mistreti au dat iama pe terenurile localnicilor din mai multe comune din Valcea, printre care Pietrari, Costesti, Amarasti sau Glavile. Zeci de hectare cultivate cu cartofi si fanete au fost distruse de animalele salbatice.

Circulatie intrerupta pe mai multe drumuri din tara

Mai multe drumuri din tara circulatia este intrerupta din cauza unor lucari de infrastructura. printre arterele vizare se numara DN 66, DN 67 B, DN7 si DN7A.

Stare de urgenta in Brazilia: 50.000 de locuinte au fost afectate de inundatii si mai multe sosele blocate din cauza alunecarilor de teren

Peste 50. 000 de locuinte au fost afectate de inundatiile care au lovit sudul Braziliei in ultimele zile. in 24 de localitati a fost decretata stare de urgenta si mai multe sosele importante au fost blocate din.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )