Libnet.ro
UNICEF

01:05

Raport SIPRI: Tot mai multi bani, cheltuiti de state pentru armata

România Liberă România Liberă,
Raport SIPRI: Tot mai multi bani, cheltuiti de state pentru armata

Cheltuielile militare, la nivel global, au crescut in 2015, pentru prima data, dupa patru ani de scadere, din cauza inmultirii tensiunilor in lume. Astfel, cheltuielile militare s-au ridicat la 1. 676 miliarde de dolari, arata un raport al Institutului International de Cercetare a Pacii din Stockholm SIPRI). continuă pe România Liberă

Mai multi ministri si oficiali din Guvern participa astazi la un cros

Ministrii Raluca Pruna, Ciprian Bucur, Anca Dragu Paliu si Adrian Curaj vor alerga astazi in zona Palatului Parlamentului din Bucuresti, alaturi de mai multi oficiali guvernamentali, la un cros al carui start va fi dat de Elisabeta Lipa, a anuntat Ministerul Tineretului si Sportului pe Facebook.

Mai multi ministri si oficiali din Guvern, la cros in Capitala

Ministrii Raluca Pruna, Ciprian Bucur, Anca Dragu Paliu si Adrian Curaj vor alerga, duminica, in zona Palatului Parlamentului din Capitala, alaturi de mai multi oficiali guvernamentali, la un cros al carui start va fi dat de Elisabeta Lipa, anunta Ministerului Tineretului si Sportului pe Facebook.

Gelu Diaconu, fostul sef ANAF: Prezenta unui ambasador in biroul sefului Fiscului este o forma de presiune. Au fost mai multi ambasadori la mine, cand conduceam

Gelu Diaconu, fostul sef al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF), a declarat marti seara, invitat in emisiunea lui Silviu Manastire la postul B1 TV, ca vizite ale ambasadorilor in favoarea marilor companii nu sunt un lucru iesit din comun, confirmand ca au fost mai multi ambasadori care au venit in biroul sau, iar pentru fiecare in parte a facut cercetari.

Fight Club de Campina: Mai multi indivizi au fost filmati cand organizau lupte ilegale (VIDEO)

Mai multi tineri au fost surprinsi in timpul unei luptei organizate ilegal in localitatea Campina din judetul Prahova. Conform B1 TV, aceste batai neautorizate se organizeaza frecvent, iar.

Violente la Bruxelles: Politistii au retinut mai multi protestatari de extrema dreapta (VIDEO)

Revolta pe strazile din Bruxelles. Politia belgiana a retinut mai multi protestatari de extrema dreapta, dar si anti-rasisti. in cartierul Molenbeek, fortele de ordine au trebuit sa tina piept.

Mai multi ambasadori, rechemati de Klaus Iohannis la Bucuresti

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, marti, mai multe decrete pentru retragerea ambasadorilor romani dintr-o serie de tari, printre care Bulgaria, Republica Moldova, Islanda, Finlanda, Olanda, Ucraina.

Distractie de aprilie: Mai multi tineri au facut baie in Marea Neagra, desi apa avea doar cinci grade (VIDEO)

Vremea frumoasa i-a scos pe multi dintre romani la malul marii. Odata cu cresterea temperaturilor, au iesit la rampa si curajosii care n-au ezitat sa faca prima baie in mare pe acest an,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2076 seconds )