Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mai multi ambasadori, rechemati de Klaus Iohannis la Bucuresti

România Liberă România Liberă,
Mai multi ambasadori, rechemati de Klaus Iohannis la Bucuresti

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, marti, mai multe decrete pentru retragerea ambasadorilor romani dintr-o serie de tari, printre care Bulgaria, Republica Moldova, Islanda, Finlanda, Olanda, Ucraina. continuă pe România Liberă

Gelu Diaconu, fostul sef ANAF: Prezenta unui ambasador in biroul sefului Fiscului este o forma de presiune. Au fost mai multi ambasadori la mine, cand conduceam

Gelu Diaconu, fostul sef al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF), a declarat marti seara, invitat in emisiunea lui Silviu Manastire la postul B1 TV, ca vizite ale ambasadorilor in favoarea marilor companii nu sunt un lucru iesit din comun, confirmand ca au fost mai multi ambasadori care au venit in biroul sau, iar pentru fiecare in parte a facut cercetari.

Gelu Diaconu, fostul sef ANAF: Prezenta unui ambasador in biroul sefului Fiscului este o forma de presiune. Au fost mai multi ambasadori la mine, cand conduceam (VIDEO)

Gelu Diaconu, fostul sef al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF), a fost invitatul lui Silviu Manastire la televiziunea B1 TV. Printre lucrurile vorbite cu moderator, fostul presedinte al ANAF a.

Klaus Iohannis recheama la Bucuresti o serie de ambasadori, printre care cei din Olanda, Turcia, Italia si Spania

Presedintele Klaus Iohannis a semnat o serie de decrete pentru retragerea ambasadorilor romani dintr-o serie de tari, printre care Republica Moldova, Olanda, Ucraina, Turcia si Italia.

Klaus Iohannis, mesaj la 12 ani de cand Romania a devenit membru NATO cu drepturi depline: Este unul dintre cele mai remarcabile succese ale politicii noastre externe contemporane

Presedintele Klaus Iohannis a transmis duminica un mesaj cu ocazia aniversarii Zilei NATO in Romania. Seful statului a precizat, intr-o postare pe Facebook, ca aderarea tarii noastre la Alianta.

Klaus Iohannis, despre parteneriatul strategic cu SUA: La partea politica stam extraordinar de bine, in zona militara si a securitatii stam foarte bine. in domeniul economic este loc pentru o colaborare mai buna

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, sambata, in cadrul intalnirii cu romanii de la Washington, ca Romania colaboreaza foarte bine cu Statele Unite ale Americii in.

Presedintele Klaus Iohannis: Romania si-a asumat o serie de noi angajamente la Summitului privind Securitatea Nucleara

Presedintele Klaus Iohannis a declarat in urma Summitului la care a participat in Statele Unite ca Romania si-a asumat noi angajamente pe tema securitatii nucleare. Printre acestea se regasesc.

Presedintele Klaus Iohannis: Romania si-a asumat o serie de noi angajamente la Summitului privind Securitatea Nucleara (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat in urma Summitului la care a participat in Statele Unite ca Romania si-a asumat noi angajamente pe tema securitatii nucleare. Printre acestea se regasesc.

Ion Cristoiu ironizeaza coloana oficiala folosita de presedinte pentru a ajunge la sedinta festiva a Academiei: Klaus Iohannis si Suita sa domneasca in Romania inca fanariota

In postarea zilnica de pe blogul personal, jurnalistul Ion Cristoiu vorbeste cu sarcasm despre coloana oficiala folosita de presedintele Klaus Iohannis la sedinta festiva a Academiei dedicata.

Klaus Iohannis: Sarbatorind Academia, la a 150-a aniversare, sarbatorim Romania

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, luni, ca prin sarbatorirea a celei de-a 150-a aniversare a Academiei Romane sarbatorim, de fapt, Romania.

Klaus Iohannis: Barack Obama mi-a multumit

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca omologul sau american, Barack Obama, i-a multumit, in timpul unei scurte intrevederi, pentru Parteneriatul strategic dintre SUA si Romania, transmite.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2555 seconds )